×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Animal M-Stak, 21 paks

  Animal M-Stak från Universal Nutrition är ett komplett muskelökningstillskott som är förpackat i smidiga och lättdoserade portionspåsar! Utvecklat för hardgainers!

  Läs mer
  399 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 1100-3

  Animal M-Stak från Universal Nutrition är ett komplett muskelökningstillskott som är förpackat i smidiga och lättdoserade portionspåsar! Utvecklat för hardgainers!

  • Komplett innehåll för optimal muskelökning
  • Innehåller BCAA (grenade aminosyror)
  • Stimulerar proteinsyntesen

  Animal M Stak är det ultimata muskelökningstillskottet för ”hardgainers”, det vill säga till alla dem som måste kämpa för att öka sin muskelmassa ett enda gram.

  Med Animal M Stack ges kroppen de bästa förutsättningarna för att öka proteinsyntesen och därmed bygga upp och bevara muskulaturen.
  Animal M Stack i kombination med hård träning och rätt kost ger garanterat snabba resultat!

  Produkten innehåller muskelsparande (antikatabola) grenade aminosyror, nitrooxid producerande ämnen för bättre näringstransport, växtsteroler kända för att stimulera proteinsyntes i musklerna och adaptogener som minskar mental stress.

  Detta komplex är oslagbart för dig som vill ge kroppen bästa möjliga basförutsättningar för snabb och kvalitativ muskelökning!

  Doseringsanvisning: 1 dospåse/dagligen i 21 dagar i sträck. Gör sedan uppehåll i 1 vecka innan du inleder en ny kur.
  Under träningsdagar, ta ett pack 45 minuter innan träningen.
  På vilodagar, ta ett pack på morgonen eller tidig eftermiddag.
   

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
   

   OBS! Kapslarna och tabletterna kan upplevas som stora av dem som har svårt att svälja piller.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 39 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 39 totala

  per sida

  Innehåll per dospåse

  Naturligt flavon/steronkomplex
  Cyanotis Vaga Ex (20-Hydroxyecdysone) (188 mg), 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone (188 mg), Ajuga Turkestania Extrakt (Turkesterones) (188 mg), Beta Sitosterol (188 mg)
  Aminosyrakomplex 2616mg
  L-leucin (2816 mg), L-isoleucin (50 mg), L-Valin (50 mg), L-Taurin (50 mg), Acetyl L Carnitin (ALC) (33 mg), 
  Adaptogenkomplex 1000mg
  Panax Ginseng 500mg, Kudzu 495 mg, Eleutherococcus Senitcosus 5 mg
  Insulinpotentieringskomplex
  Bockhornsklöver (4-hydroxyisoleucin) (frö) (472 mg), extrakt av bananblad (corosolic acid)1 % (25 mg), Cinnulin PFTM (2 mg), Na-R-Alfa Liponsyra (1 mg)
  M-Faktorkomplex
  Extrakt av Ingefärsrot (474 mg), Grapefruktextrakt (25 mg), Citrus Bioflavonoider (0.5 mg)
  Energikomplex
  Koffein (193 mg), Guaranaextakt 114mg), Kolanöt (frö) extrakt (193 mg)


  Övriga ingredienser: Dikalciumfosfat, Vassle [mjölk], Mikrokristallin cellulosa, gelatin(nöt), stearinsyra, magnesiumstearat, talk, färgämne (titandioxid, briljantblått FCF, Allurarött AC)


  Allergiinformation:  Innehåller mjölk. Tillverkas i lokaler som även hanterar mjölk, soja, ägg, jordnötter, trädnötter, fisk, skaldjur och vete.