×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Androx Q12, 90 caps

  Androx-Q12 från Nanox är ett tillskott exklusivt utvecklat för hårt tränande atleter. Innehåller 12 högpotenta ingredienser som främjar muskeltillväxten!

  Läs Mer
  419 kr

  Art nr.: 66001

  Androx-Q12 från Nanox är ett exklusivt utvecklat tillskott för hårt tränande atleter. Innehåller 12 högpotenta ingredienser som främjar muskeltillväxten! Utvecklad för att vid regelbunden konsumtion öka såväl styrka som övergripande prestation och muskelmassa!

  Hur fungerar det?

  För att uppfylla sitt syfte använder produkten en patentskyddad blandning av 12 väl avvägda ingredienser som valts ut för att få en maximal synergisk effekt.
  Androx-Q12 innehåller fyra nyckelingredienser som direkt påverkar och ökar din testosteronproduktion, alla respektive nyckelingredienser har olika men kompletterande verkningsmekanismer!

  1. Testosteroninducerande prekursorer

  • Testofen.

  Testofen har i en dubbelblind, randomiserad och placebokontrollerad mänsklig studie med 60 försökspersoner visat sig ge en ökning av fritt testosteron i kroppen.

  • Avenasativaextrakt

  En japansk studie bekräftar att Avenaextrakt kan öka produktionen av luteiniserande hormon (LH) som hos människan stimulerar produktionen av testosteron.

  • Bladspenatextrakt

  Bladspenat är en källa till β-ecdyson, en ecdysteroid som ger en anabol effekt på muskelproteinsyntesen hos män. En undersökning har utförts på 78 idrottsmän där hälften fick en kombination av ecdysteron + protein och hälften fick placebo. Ecdysteron + protein-gruppen uppnådde under en 10-dagarsperiod en ökning av muskelmassa med 6-7% samtidigt som andelen kroppsfett totalt minskade med 9-10%.

  2. Testosteronstabiliseringsingredienser

  • ZMA – komplex

  Zink och magnesium är mycket viktiga ämnen för bevarande av naturliga testosteronnivåer. Hård och intensiv träning är nedbrytande och ökar omsättningen av mineralerna zink och magnesium i kroppen. Ett underskott av dessa mineraler kan innebära en begränsning av kroppens testosteronproduktion.

  • Vitamin B6

  För män är Vitamin B6 bra för att upprätthålla normala nivåer av testosteron eftersom det reglerar balansen av mellan östrogen och testosteron i den såkallade androgena produktionen. Det är också en viktig vitamin, eftersom den behövs för omsättningen av protein.

  3. Anti – SHBG

  • Brännnässelextrakt

  Brännässelextrakt kan bidra till en naturlig ökning av testosteronnivåerna genom att hålla testosteronmolekylen fri från proteintransportören sex hormone binding globulin (SHBG). SHBG hjälper visserligen testosteron att stanna i blodet längre men hindrar det också från att förenas med specifika receptorer i muskelcellerna. Genom att frigöra testosteron från SHBG kommer du att uppleva att högre nivåer av fritt testosteron når muskelcellerna.

   4. Adaptogena växter

  • Sibirisk Ginseng

  Sibirisk Ginseng är en komplett adaptogen som motverkar trötthet och ger energi. Ämnet är känt att öka energinivåerna och förstärka immunförsvaret.
  Sibirisk Ginseng upplevs även ha en positiv inverkan på såväl manlig som kvinnlig fertilitet.

  Innehåller även ämnet piperin som ökar absorption och biotillgängligheten av övriga ingredienser i Androx Q12's formula.


  Rekommenderad dosering: Tag 3 kapslar när du vill under dagen.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Androx Q12 är en mycket kraftfull produkt! Det är strängt rekommenderat att gravida kvinnor, barn under 14 år ej använder produkten. Förvaras oåtkomlig för barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  3 omdöme(n)

  per sida

  3 omdöme(n)

  per sida

   

  Innehåll

   

  Per kapsel

  Per 100 g

  Energi i kcal

  1,83

  281,04

  Energi i kJ

  7,76

  1.194,4

  Kolhydrater

  279 mg

  42,93 g

  Protein

  149 mg

  23 g

  Fett

  12,46 mg

  1,92 g

  Ämnen

  Per 3 kapslar

  % av RDI

  Per 100 g

  Bockhornsklöverextrakt

  600 mg

   

  30,77 g

  Magnesium

  150 mg

  40

  7,69 g

  Brännässelextrakt

  200 mg

   

  10,26 g

  Havreextrakt

  200 mg

   

  10,26 g

  Bladspenatsextrakt

  100 mg

   

  5,13 g

  Sibirisk Ginseng

  100 mg

   

  5,13 g

  Zink

  15 mg

  150

  0,77 g

  Piperinextrakt

  5 mg

   

  0,26 g

  Vitamin B6

  2 mg

  143

  100 mg

  Vitamin B12

  2 mcg

  80

  100 mcg

  Ingredienser: Bockhornsklöverextrakt (Trigonella foenum-graecum L, Testofen ®), cellullosa (kapsel hölje), magnesiumoxid, brännässelextrakt (rot) (Urtica dioica L.), havre extrakt (Avena sativa L.), bladspenat extrakt (Spinacia oleracea L.), mikrocristalliserad cellullosa (utfyllnads medel); Sibirisk Ginseng extrakt (Eleutherococcus senticosus (Rupr & Maxim) Maxim), zink citrat, titandioxid (färgämne), magnesiumstearat (klumpförebyggande medel), silicium koldioxid (klumpförebyggande medel), järn r-oxide (färgämne), Lactobacillus cassei-immunitas, svartpeppar extrakt (Piper nigrum L.), pyridoxin hydroklorid (Vit B6), cyanokobalamin (vit B12).

  Varning: Androx Q12 är en mycket kraftfull produkt! Det är strängt rekommenderat att gravida kvinnor, barn under 14 år ej använder produkten. Förvaras oåtkomlig för barn.