×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Aminolast, 420 g

  AminoLast från Gaspari är ett unikt superbränsle som är baserat på de mest potenta aminosyrorna, ger dig uthållighet till träningspasset och återhämtning i världsklass!

  Läs mer
  299,00 kr
  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 9977-073R

  AminoLast från Gaspari Nutrition är ett unikt superbränsle som är baserat på de mest potenta aminosyrorna, ger dig extra uthållighet till träningspasset och en återhämtning i världsklass!

  • Påskyndar återhämtning och motverkar träningsvärk!
  • 10 g högkvalitativa aminosyror per portion!
  • Laddad med elektrolyter och mineraler för omedelbar hydrering!
  • Först på marknaden med AMMOJECT™!

  De som är seriösa med sin träning strävar alltid efter resultat; att bli starkare, snabbare, uthålligare, bygga massa eller toppa formen. För att uppnå en eller flera av dessa parametrar krävs tålamod och målmedvetenhet. Det vet inte minst forskningsteamet på Gaspari Nutrition som ägnat över 2 år åt att utveckla AminoLast till perfektion! De har tagit hänsyn till den absolut senaste forskningen på området och gett teorierna understöd genom omfattande beta-testning. Med sig ut ur denna process har de en produkt som är helt unik på marknaden, en produkt baserad på de bästa tillgängliga råvarorna utan artificiella färgämnen som utöver sina direkt pragmatiska egenskaper även har en suverän smak!

  AminoLast innehåller en hög dos grenade aminosyror (BCAA), den kraftigt proteinsyntesstimulerande peptiden PepForm, elektrolyter som höjer vätskeretentionen och därmed motverkar kramp samt den patenterade ingrediensen AMMOJECT som transporterar bort destruktiva slaggprodukter från trötta muskler!  Allt detta får du i en enda högkoncentrerad portion! AminoLast innehåller inte de billiga aminosyrorna alanin och glycin utan endast påkostade kvalitetsråvaror med bevisad effekt!

  Du känner skillnaden redan efter första portionen!

  BUILD ENDURANCE. BUILD CONFIDENCE. BUILD YOURSELF.

  Rekommenderad dosering: Blanda 1 skopa (14 g) med 2-3 dl vatten och drick direkt före och/eller under ditt träningspass. För bästa effekt kan du ta AminoLast även efter träning och mellan större måltider.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utan räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  3 omdöme(n)

  per sida

  3 omdöme(n)

  per sida

  Innehåll per servering, 1 skopa (14 g)
   

  Energi 10 kcal
  Protein 2 g
  Kolhydrater 0 g
  Fett 0 g
  Kalcium 92 mg
  Magnesium 20 mg
  Natrium 25 mg
  AMINOLAST Matrix 10 g
  -L-Leucin 2500 mg
  -L-Taurin 2000 mg
  -PepForm 2000 mg
  -L-Isoleucin 1250 mg
  -L-Valin 1250 mg
  -AmmoJECT 1000 mg


  Övriga ingredienser: Citronsyra, äppelsyra, sojalecitin, naturliga smakämnen, sukralos, acesulfam-K, naturliga färgämnen.