×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -27%

  Amino Rush, 500 g + Fairing Jug, 1 liter på köpet!

  Köp Amino Rush från Fairing och få en 1-liters jug på köpet!

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 349,00 kr

  478,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETAMINOJUG

  Läs mer om produkten

  • Amino Rush, 500 g

   Amino Rush från Fairing är ett kosttillskott bestående av Essentiella aminosyror berikat med extra L-arginin. Produkten är dessutom helt fri från från fett och innehåller endast 1g kolhydrater per 100g. Amino Rush finns i två fräscha smaker; Strawberry/Kiwi och Raspberry Lemonade.

   • Stimulerar muskeltillväxt
   • Påskyndar återhämtning
   • Motverkar muskelnedbrytning
   • Fria Essentiella aminosyror
   • Högsta renhetsgrad
   • Extra L-Arginin

   Amino Rush från Fairing är ett kosttillskott bestående av Essentiella aminosyror berikat med extra L-arginin. Produkten är dessutom helt fri från från fett och innehåller endast 1g kolhydrater per 100g.

   Fairings Amino Rush är ett koncentrat av fria, essentiella aminosyror av högsta renhetsgrad med ett extremt snabbt upptag i kroppen. Intag av essentiella aminosyror kan stimulera din muskeluppbyggnad och återhämtning under och efter ett hårt träningspass.

   I Amino Rush är de essentiella aminosyrorna i fri form vilket ger fördelen att de mycket snabbt absorberas och transporteras ut till de arbetande musklerna. Drygt tre fjärdedelar av aminosyrorna utgörs av grenade aminosyror (BCAA), med en majoritet L-leucin. L-leucin är den aminosyra som har störst betydelse för din muskeltillväxt och återhämtning.

   Arginin stimulerar ett ökat blodflöde genom att främja syntesen av kväveoxid, vilket ger en kraftigare muskelpump.

   Amino Rush är helt fri från utfyllnadsämnen, kolhydrater och fett för att andelen essentiella aminosyror ska vara maximal. Amino Rush passar även dig som är vegetarian/vegan eller inte tål andra mjölkbaserade proteinprodukter.

   Essential Amino Rush kan med fördel tas vid upprepade tillfällen kring träning för att maximera proteinsyntes och återhämtning. Ett intag av över 10 g EAA per dosering ger dock ingen ytterligare effekt. Det är också lämpligt att kombinera Amino Rush med snabba kolhydrater efter träningen för bästa återhämtningseffekt.

   Dosering: En portion/dag motsvarande 1 skopa (à 10 gram) blandas i 2-3 dl vatten och intas 10 minuter före träning och en skopa (10g) intas direkt efter träning. Max 4 skopor/dag.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   Näringsvärde per

   100 g

   Portion (10g)

   Energi kJ/kcal

   1540/370

   154/37

   Fett

   0g

   0g

   Kolhydrater

   1g

   0,1g

   - varav sockerarter

   0g

   0g

   Protein*

   92g

   9,2g

   Salt

   0g

   0g

   *100% fria, essentiella aminosyror

    

   Innehållsförteckning

   Portion (10g)

   BCAA** 2:1:1

   6800mg

        L-Leucin

   3400mg

        L-Valin

   1700mg

        L-Isoleucin

   1700mg

   L-Lysin

   950mg

   L-Fenyalanin

   700mg

   L-arginin

   500mg

   L-Histidin

   100mg

   L-Treonin

   100mg

   L-Metionin

   100mg

   **Aminosyrorna består till 73 % av grenade aminosyror

   Ingredienser: L-leucin, L-valin, L-isoleucin, L-lysin, Fenylalanin, L-arginin HCL, äppelsyra, L-histidin, L-metionin, L-tronin, aromer, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K).

  • Fairing Jug, 1 liter

   Fairings 1 L Jug passar perfekt för dig som önskar en något smidigare flaska men i samma utformning som den ursprungliga 2,2 L jug. Gedigen konstruktion i hårdplast och stabilt handtag. Snygg ”retrodesign” i form av den ursprungliga Fairing logotypen och kromat skruvlock!

   • 1 L 
   • BPA free 
   • Stabilt handtag


  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.