×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Amino Build Next Gen, 30 servings

  Amino Build Next Gen, kosttillskott med BCAA från storsäljande Muscletech. Med bland annat taurin, elektrolyter och betain.

  Läs mer
  399 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 8218-252R

  Amino Build Next Gen, kosttillskott med BCAA från storsäljande Muscletech. Med bland annat taurin, elektrolyter och betain. Den perfekta intra-workoutprodukten.

  • BCAA i 2:1:1-ratio
  • 8 000 mg BCAA vid full servering
  • Med taurin, glutamin, alanin och betain
  • Den perfekta intra-workoutprodukten

  AMINO BUILD® från MuscleTech® har blivit en given produkt för många atleter runt om i världen tack vare sitt innehåll. Nu har MuscleTech® i och med Next Gen, tagit detta kosttillskott till nästa nivå med fler avancerade ingredienser.
  Elektrolytmatrix - MuscleTech®  har förbättrat innehållet i AMINO BUILD® med exakta doser av elektrolyter och en unik kombination av kokosvatten och vattenmelonjuice samt betain. Detta är även förstärkt med taurin och glutamin.

  BCAA eller grenande aminosyror är essentiella aminosyror och måste tillföras via kosten. Dessa aminosyror hittas i stor utsträckning i kroppens vävnader, inte minst muskelvävnad. BCAA är mycket populära och lovordas av många användare.

  AMINO BUILD® är den perfekta intra-workoutprodukten med sitt kvalitativa innehåll. Den kan med fördel även användas innan träningen.

  Antal doser per förpackning: 30 st.

  Rekommenderad daglig dos: Blanda 1 - 2 skopor (9 - 18 g) med 250 - 500 ml vatten och drick före och / eller under träning. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

  Förvaring: Förvaras torrt i väl försluten originalförpackning.

  Övrig information:

  Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  6 omdöme(n)

  per sida

  6 omdöme(n)

  per sida

   

  Innehåll per:

  1 skopa

  2 skopor

  Energi

  25 kcal

  50 kcal

  Kolhydrater
    socker

  1 g
    0 g

  2 g
    0g

  Natrium

  40 mg

  80 mg

  Kalium (dikalium fosfat)

  18 mg

  36 mg

  2:1:1 BCAA Matrix

  L-Leucin (mikroniserad)

  2 g

  4 g

  L-Isoleucin (mikroniserad)

  1 g

  2 g

  L-Valin (mikroniserad)

  1 g

  2 g

  Cell-Volumizing and Recovery Complex

  Taurin

  500 mg

  1000 mg

  L-Glutamin

  500 mg

  1000 mg

  L-Alanin

  500 mg

  1000 mg

  Strength-Enhancing Compound

  Betaine (vattenfritt)

  1.25 g

  2.5 g

  Coconut Water and Watermelon Juice Blend

  Kokosvatten (cocos nucifera (frukt)

  50 mg

  100 mg

  Vattenmelonjuice (citrullus lanatus) (frukt)

  50 mg

  100 mg

  Övriga Ingredienser: Äppelsyra, naturlig och artificiell arom, citronsyra, kiseldioxid, kalciumsilikat, acesulfamkalium, Alluraröd (E129).

  Allergiinformation: innehåller kokosnötsingredienser. Tillverkad i fabrik som även producerar ägg, fisk, mjökjordnötterskaldjursoja, nötter och vete