×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -30%

  ALA BIG BUY, 360 caps

  4 x ALA, 90 caps: Ren alfa liponsyra, en av de kraftigaste antioxidanterna på marknaden! Höjer insulinkänsligheten och bekämpar fria radikaler!

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 445 kr

  636 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETMBALA

  BiG BUY:  4 x ALA, 90 caps.

  Köp fler - spara mer! En generös volymrabatt för dig som gör stora inköp. Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

  Läs mer om produkten här:

  Läs mer om produkten

  • ALA, 90 caps

   Star Nutrition ALA  är ett högkoncentrerat kosttillskott med alfa-liponsyra, en kraftfull antioxidant som främjar ett stabilt blodsocker.

   • Kosttillskott med ALA (alfa-liponsyra)
   • Kraftfull antioxidant
   • Främjar hälsosamma blodsockernivåer – motverkar sötsug och underlättar viktnedgång!
   • Lättdoserat
   • 45–90 dagsdoser/förpackning

   I biologiska sammanhang är ALA, eller alfa-liponsyra, främst känt som en av de kraftfullaste och för hälsan viktigaste antioxidanterna som finns. Antioxidanter är en grupp ämnen som motverkar oxidation, en process som i för hög utsträckning bland annat ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes.

   En utmärkande egenskap med ALA i förhållande till andra antioxidanter är att ALA har visats förbättra insulinkänsligheten. ALA bidrar därigenom till stabila blodsockernivåer, vilket inte bara är bra för hälsan, utan även är förklaringen till varför ALA har blivit ett populärt defftillskott. Det stabilare blodsockret minskar nämligen sötsuget (vilket gör det lättare att ta sig igenom dieten) samtidigt som det ökar kroppens fettförbränning.

   Star Nutritions ALA är en högkoncentrerad produkt, där varje rekommenderad dagsdos ger 400–800 mg ren alfa-liponsyra. En burk innehåller 90 kapslar och räcker därmed i 45–90 dagar om du använder produkten dagligen.

   Doseringsanvisning: 1 kapsel 1-2 gånger dagligen före måltid. Överskrid ej 2 kapslar per dag.

   Antal serveringar per burk: 90.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

   Varubeteckning: Kosttillskott av alfa liponsyra.   

    

   Innehåll Per 1 kapsel Per 2 kapslar
   ALA (alfa liponsyra) 400 mg 800 mg

    

   Ingredienser: Alfa-liponsyra, kapsel (bovint gelatin), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), bulkmedel (mikrokristallin cellulosa).

   Allergiinformation: Hanteras i lokaler som även hanterar ägg, soja och mjölk och kan därför innehålla spår därav.

    

   Förvaringsanvisning: I originalförpackning, ej över normal rumstemperatur.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida