×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  ALA, 50 kapslar

  ALA är kanske mest känd för sina insulinhärmande effekter. Då du tar ALA före en måltid behöver kroppen inte producera lika mycket insulin för att sänka blodsockret.

  Läs mer
  99 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 9998-002

  ALA är kanske mest känd för sina insulinhärmande effekter. Då du tar ALA före en måltid behöver kroppen inte producera lika mycket insulin för att sänka blodsockret. ALA ger med tiden en bättre insulinkänslighet vilket är positivt för kärlhälsan och formen!

  ALA är dessutom en ”super-antioxidant” då ämnet är såväl vatten- som fettlöslig och skyddar cellerna i alla vävnader mot skador orsakade av fria radikaler. 

  Dosering: 1 kapsel (250 mg alfa-liponsyra) före måltid som innehåller kolhydrater 1-2 ggr/dag

  Obs! Diabetiker bör ej ta ALA utan samråd med läkare.

  Allergiinformation: Producerad i lokaler som även hanterar mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, selleri, fisk och skaldjur och kan därför innehålla spår därav.


   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida
  Innehåll per servering (1 kapsel) Alfa-liponsyra 250 mg

  Ingredienser: Alpha-liponsyra, dextros, bovint gelatin, klumpförebyggande medel (talk), bulkmedel(trikalciumfosfat), färg (Titandioxid).