×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Abilica Fitnessboll, 65 cm, Rosa

  Abilica Fitnessboll ger möjlighet till en lång rad olika övningar. Speciellt bra för ryggträning, stabiliseringsträning och balansträning.

  Läs mer
  399 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 728265

  Abilica Fitnessboll ger dig möjligheten till en lång rad olika övningar. Speciellt bra är den för ryggträning, stabiliseringsträning och balansträning. Bollen är producerad i PVC.

  BÄST I TEST enligt ICA-kuriren 2010 nr.5.

  Abilica Fitnessboll har en diameter på 65 cm och levereras med både pump och tränings-DVD. Eftersom Abilicas Fitness ball är gjord i "anti-burst" material så är bollen explosionssäker. Ladda ner Abilica Circle app gratis, klicka på bilden för mer information:  Använd pilatesbollen som stol
  Det är många som byter ut stolen mot en fitnessboll för att förbygga ryggproblem. När du använder bollen istället för stol så jobbar du med ryggmusklerna utan att du tänker på det, vilket ger en ökad styrka i rygg och mage samt en bättre hållning.

  Rekommenderad storlek
  Abilica Fitnessboll, 65 cm passar dig som är mellan 150 och 170 cm lång.  Är du längre så väljer du bollen som är 75 cm istället. Ska du använda bollen som stol måste du ha rätt sitthöjd, höften ska vara i samma höjd eller något högre än knät som när du sitter ner.

  Tränings-DVD
  När du köper Abilicas Fitnessboll får du dessutom med en tränings-DVD med svenskt tal och text som visar dig 15 olika övningar som du kan göra med bollen.

  Max personvikt: 165 kg
  Tjocklek material: 3 mm

   

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.