×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  AAKG Extreme Mega Caps

  AAKG Extreme Mega Caps är en pumpprodukt med så mycket som 1250 mg arginin alfa-ketoglutarat per kapsel! För explosionsartad pump och maxad prestationsförmåga.

  Läs mer
  239 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 820870R

  AAKG Extreme Mega Caps är en pumpprodukt med så mycket som 1250 mg arginin alfa-ketoglutarat per kapsel! För explosionsartad pump och maxad prestationsförmåga.

  • 1250 mg arginin alfa-ketoglutarat per kapsel.
  • Ökar kväveoxidproduktion (NO), blodflöde och pump.
  • Förbättrar prestationsförmågan.
  • Marknadens kanske största arginintillskott.

  Arginintillskott har länge använts av gymbesökare som ett medel för att öka produktionen av kväveoxid (en gas som ökar blodflödet till muskulaturen). Det ökade blodflödet förbättrar i sin tur prestationsförmågan, ger en explosionsartad pump och underlättar återhämtningen.

  Olimps AAKG Extreme Mega Caps innehåller hela 1250 mg högkvalitativt arginin alfa-ketoglutarat (AAKG) per kapsel. Detta ger en daglig dos på så mycket som 2,5 gram AAKG. 

  Doseringsanvisning: Använd en kapsel före träning och en kapsel efter träning och/eller före sömn.

  InformationDetta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten. 

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  3 omdöme(n)

  per sida

  3 omdöme(n)

  per sida

  Produktbeskrivning: Kosttillskott med arginin alfa-ketoglutarat.

  Innehåll: 120/300 kapslar

  Innehåll 1 kapsel 2 kapslar
  Arginin alfa-ketoglutarat (AAKG) 1250 mg 2500 mg

  Ingredienser: 88% arginin alfa-ketoglutarat (AAKG), fyllnadsmedel (mikrokristiallincellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalt av fettsyror), kaspel (gelatin, färgämne: E 171).

  Allergiinformation: Innehåller inga allergener. 

  Fövaring: Förvaras torrt och svalt i originalförpackning.