0
0

Upp till 35% rabatt på proteinpulver! Köp här >>

Som ett barn på julafton. Både bildligt och bokstavligen talat. Vi vet att det var exakt så du kände när du öppnade lådan. Försök inte påstå något annat, det är inget att skämmas över!

The Box är trots allt den ultimata julklappen till en träningsentusiast som dig. Oavsett om det är en gåva till dig själv som belöning för ett väl utfört jobb, eller om du fått den av den mest omtänksamma personen i din umgängeskrets, hoppas vi att du gillar de produkter du nu fått möjlighet att bekanta dig med.

God jul, och lycka till med din träning!

Goodlife Protein Pancakes är en fenomenalt välsmakande och glutenfri pannkaksmix med hela 40% protein, kompletterat med ett anmärkningsvärt lågt fett- och sockerinnehåll!

NÄR» Till frukost eller mellanmål

HUR MYCKET» 2 skopor (50 g) per tillfälle

VARFÖR» Främja återhämtning och muskeluppbyggnad

Detta elastiska motståndsband är ett praktiskt stycke utrustning för mångsidig helkroppsträning. Erbjuder nästan oändliga variationsmöjligheter, bara din fantasi kommer att sätta gränserna!

MATERIAL» 100% gummi

DIMENSION» 2080x13 mm 

MOTSTÅND» 11 kg

Använd istället för traditionella ägg i bakning och matlagning. Mer protein + inget fett = mindre kalorier. Så här I juletider… Hörde jag äggtoddy?

NÄR» Istället för traditionella ägg

HUR MYCKET» 50-100 g per tillfälle

VARFÖR» Bygg muskler och bränn fett

Kettlebell-formad julgranprydnad. Perfekt för alla fitnessentusiaster som inte vill ge upp känslan av att vara i gymmet även när de tillbringar tid hemma under julledigheten!

HÖJD» 80 mm

DIAMETER» 56 mm 

VIKT» 8000 mg

Whey-80, äntligen i efterlängtad portionsförpackning. Lätt att ta med dig för att alltid säkerställa ett tillräckligt proteinintag, även när du är på språng. Aldrig igen behöver du se dina gains besegras av katabolismen!

NÄR» Efter träning och/eller mellan måltider

HUR MYCKET» 1 påse (37 g) per tillfälle

VARFÖR» Främja återhämtning och muskeluppbyggnad

100% ekologiska jordnötter. Inget tillsatt socker, salt, olja eller nonsens. Fullmatat med nyttiga fettsyror och protein. För att inte nämna den fantastiska smaken!

NÄR» Bakning, matlagning, topping, pålägg

HUR MYCKET» 1-2 msk (15-30 g) per tillfälle

VARFÖR» Smaksättning, dämpa sötsug

Funktionell dryck med aminosyror, koffein och vitaminer. Här i den senaste versionen med en frisk, nordisk smak av söta och syrliga lingon. Överraskande välsmakande!

NÄR» Innan träning eller i samband med måltid

HUR MYCKET» 1 burk (330 ml) per tillfället

VARFÖR» Främja mental och fysisk prestationsförmåga

Högkoncentrerat aminosyratillskott I kapselform. Perfekt för att öka proteinvärdet i en måltid eller för att motverka muskelnedbrytning under träning.

NÄR» 1-3 gånger dagligen

HUR MYCKET» 2 kapslar per tillfälle

VARFÖR» Främja återhämtning och muskeluppbyggnad

Marknadsledare så länge marknaden har funnits. Och det är ingen slump. Produkterna är av hög kvalitet, smakar gott och ger önskad effekt. Optimum Nutritions nya proteinbar är inget undantag!

NÄR» Efter träning och/eller mellan måltider

HUR MYCKET» 1 bar per tillfälle

VARFÖR» Främja återhämtning och muskeluppbyggnad

Lyxig shakerflaska med äkta premiumkänsla. Transparent plast för enkel dosering av både pulver och vätska. Läckagefritt lock med oantastlig byggkvalitet.

VOLYM» 650 ml

MATERIAL» 100% BPA och DEHP-fri plast

SKÖTSELRÅD» Tål maskindisk, 100% återvinningsbar

Alla produkter i boxen
149 kr
Köp Köp
Toppsäljare
179 kr
Köp Köp
Toppsäljare
74 kr
20 kr
Köp Köp
25 kr
Köp Köp
Toppsäljare
109 kr
129 kr