200 kr rabatt till alla nya & befintliga medlemmar! Klicka här >>

Välkommen till den rykande färska första upplagan av THE BOX – ett nytt koncept där du ges möjlighet att testa de bästa och senaste träningsprodukterna till ett oslagbart pris.

THE BOX är enkelt förklarat ett produktpaket med hemligt innehåll. Du som kund betalar 299 kr och får i gengäld utvalda produkter till ett värde av minst det dubbla. Varje box kommer i en begränsad upplaga och det är alltid devisen först till kvarn som gäller. THE BOX vänder sig både till dig som har begränsad erfarenhet av kosttillskott och vill lära dig mer, samt till dig som är en van användare och tycker om att testa nya och spännande produkter. Som julafton för alla träningsintresserade!

Den första upplagan av THE BOX innehöll 10 produkter till ett sammanlagt värde av 951 kr. Scrolla ned för att läsa mer om respektive produkt och ta del av information om när, hur och varför de ska användas.

Det bäst säljande BCAA-tillskottet på Gymgrossisten 10 år i rad – och det av en GOD anledning. Perfekt att inta i anslutning till hårda träningspass.

NÄR» Innan och/eller under fysisk aktivitet

HUR MYCKET» 2 skopor (10 g) per tillfälle

VARFÖR» Motverka muskelnedbrytning, öka prestation

17 g fullvärdigt protein, mindre än 3 g socker, högt fiberinnehåll, angenäm konsistens. Best Bar är något så unikt som en proteinbar som både är god och nyttig – på riktigt.

NÄR» Som mellanmål och/eller efter träning

HUR MYCKET» 1 bar per tillfälle

VARFÖR» Främja återhämtning och muskeluppbyggnad

Högkoncentrerat omega-3-tillskott med högt innehåll av EPA och DHA. Omega-3 spelar en nyckelroll för en god allmänhälsa och bra träningsresultat.

NÄR» Tre gånger dagligen i samband med måltid

HUR MYCKET» 1 kapsel per tillfälle

VARFÖR» Främja god allmänhälsa

Mjuk proteinmassa med en kärna av krämig rippel. Fylligt chokladöverdrag med krispig topping. Delicious High Protein Bar är en produkt som gör skäl för sitt namn!

NÄR» Som mellanmål och/eller efter träning

HUR MYCKET»1 bar per tillfälle

VARFÖR» Främja återhämtning och muskeluppbyggnad

Kräver ingen närmare presentation. Kolsyrad funktionsdryck med BCAA, koffein, vitaminer och mineraler. Och smaken sen? Löjligt god!

NÄR» I samband med fysisk aktivitet och/eller måltid

HUR MYCKET» 1 burk per tillfälle

VARFÖR» Främja prestation- och koncentrationsförmåga

Nyhet från tioårsjubilerande NJIE, ett smidigt och gott mellanmål utan tillsatt socker som innehåller 20 g protein fördelat över 200 kcal.

NÄR» Som mellanmål och/eller efter träning

HUR MYCKET» 1 bar per tillfälle

VARFÖR» Främja återhämtning och muskeluppbyggnad

Låt oss presentera frukostprodukternas frukostprodukt. Havregrynsgröt och proteinshake i ett. Samma oslagbara näringsinnehåll, fast smidigare. Och godare!

NÄR» Till frukost och/eller som mellanmål

HUR MYCKET» 1 dl (50 g) per tillfälle

VARFÖR» Främja återhämtning och muskeluppbyggnad

Det svenska originalet av intelligenta premiumshakers. Hög materialkvalitet och garanterat läckagefri, två praktiska extrabehållare för pulver och kapslar.

VOLYM» 600 ml (exklusive extrabehållare)

MATERIAL» 100% BPA- och DEHP-fri plast

SKÖTSELRÅD» Tål maskindisk och är återvinningsbar

Alla produkter i boxen
Toppsäljare
229 kr
Köp Köp
22 kr
Köp Köp
Nyhet
23 kr
Köp Köp
25 kr
Köp Köp
22.9 kr
Köp Köp
149 kr
Köp Köp
99 kr
Köp Köp