×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -10%

  20 x Redweiler shot, 60 ml

  20 x Redweiler Shot – ultrakoncentrerad prestationshöjare i shotformat från Olimp Nutrition som får dig att explodera på gymmet!

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 432,00 kr

  480,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETREDWSHOT

  20 x Redweiler Shot – ultrakoncentrerad prestationshöjare i shotformat från Olimp Nutrition som får dig att explodera på gymmet. Redweiler Shot är en spin-off på den oerhört populära PWO:n Redweiler. Med denna produkt har Olimp valt att koncentrera en högoktanig formula ner till ett smidigt shotformat.

  Paketet innehåller:

  • 20 x Redweiler Shot, 60 ml - finns i två goda smaker: Raging Cola och Orange Juice

   

  Läs mer om produkten här:

   

  Läs mer om produkten

  • Redweiler shot, 60 ml

   Redweiler Shot – ultrakoncentrerad prestationshöjare i shotformat från Olimp Nutrition som får dig att explodera på gymmet!
    
   • PWO i shotformat
   • 6000 mg beta-alanin i varje ampull
   • Snabbverkande prestationshöjning till din träning
   • 290 mg koffein per dosering
    
   Blixtsnabb prestationshöjning på flaska! Olimp Nutritions Redweiler Shot är en spin-off på den oerhört populära PWO:n Redweiler. Med denna produkt har Olimp valt att koncentrera en högoktanig formula ner till ett smidigt shotformat. 
   Skruva av korken, ta e snabb klunk och kliv sedan in och träna hårdare och intensivare än någonsin!
   Redweiler Shot är maxad med mjölksyrahämmande beta-alanin, energigivande taurin, koffein, aminosyran l-tyrosin samt cayennepepparextrakt som alla tillsammans bidrar till en starkt förbättrad prestationsförmåga.
   Det praktiska formatet gör det till en perfekt följeslagare i träningsväskan, och formulan är så högkoncetrerad att en enda klunk räcker – du avrådes alltså starkt från att ta hela shoten på en och samma gång!
    
   Doseringsanvisning: Drick halva mängden (30 ml) ca 30 min innan träning. Skaka för användning. 
    
   Antal doseringar per förpackning: 2
    
   Innehåll Per 1 dosering (30 ml)
   Beta-alanin 3000 mg
   Taurin 1000 mg
   Koffein 290 mg
   L-tyrosin 125 mg
   Cayennepepparextrakt 4,2 mg
    
   Ingredienser Orange: vatten, beta-alanin, surhetsreglerande medel natriumcitrater, citronsyra, taurin, koffein, aromer, l-tyrosin, förtjockningsmedel natriumkarboximetykcellulosa, sötningsmedel acesulfam k, sukralos, cyklamater, salt, förtjockningsmedel sorbinsyra, cayennepepparextrakt, färgämnen karotener, karmin, riboflaviner.
    
   Ingredienser Raging Cola: vatten, beta-alanin, surhetsreglerande medel natriumcitrater, citronsyra, taurin, koffein, aromer, l-tyrosin, förtjockningsmedel natriumkarboximetykcellulosa, sötningsmedel acesulfam k, sukralos, cyklamater, salt, förtjockningsmedel sorbinsyra, cayennepepparextrakt, färgämne E150d.
    
   Allergiinformation: Innehåller inga allergener. OBS: hög koffeinhalt (290 mg/portion).
    
   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
    

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  2 omdöme(n)

  per sida

  2 omdöme(n)

  per sida