×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Nyhet -50%

  2 x Supreme Pump, 60 caps

  2 x Star Nutrition Supreme Pump är en nytänkande PWO som ökar pumpen, styrkan och uthålligheten. Innovativa ingredienser möter välavvägda doser!  

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 179,00 kr

  358,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SET2SUPP

  2 x Star Nutrition Supreme Pump är en nytänkande PWO som ökar pumpen, styrkan och uthålligheten. Innovativa ingredienser möter välavvägda doser!  

  Paketet innehåller: 

  • 2 x Supreme Pump 60 caps - Innovativ prestationshöjare som förbättrar uthålligheten och ökar styrkan. 

  Läs mer om produkten

  • Supreme Pump, 60 caps

   Star Nutrition Supreme Pump är en nytänkande PWO som ökar pumpen, styrkan och uthålligheten. Innovativa ingredienser möter välavvägda doser!  

   • Innovativ prestationshöjare
   • Beprövade ingredienser i väl tilltagna doser
   • Ökar pumpen
   • Förbättrar uthålligheten och ökar styrkan

   Supreme Pump är designad för att åstadkomma två saker: En kraftfull pump och en maximerad prestationsförmåga. Den består av en unik ingredienssammansättning med L-arginin, tallbarksextrakt och norvalin, vilka ökar blod- och näringstillförseln till muskeln. Resultatet? En ökad styrka, pump och en förbättrad uthållighet.

   Hur verkar ingredienserna?

   L-arginin är en klassiker som känns igen av majoriteten av alla vana PWO-användare. Det är en aminosyra som via ökade mängder kväveoxid får blodådrorna att slappna av så att mer blod, näring och syre kan transporteras till arbetande muskler.

   Det innovativa i Supreme Pump ligger i dess innehåll av tallbarksextrakt och norvalin. Tallbarksextrakt får likt L-arginin blodådrorna att slappna av och stärker på det viset L-argininets effekt på blodflödet. Den tredje ingrediensen, Norvaline, samverkar också med L-arginin, men på ett helt annat sätt.

   Ett problem med L-arginin är att kroppen bryter ner det snabbt. Detta begränsar aminosyrans effekt och varaktighet på blodflödet. Norvaline hämmar det enzym som normalt bryter ner L-arginin, så att L-argininet kan utöva sin effekt i större utsträckning och under en längre tid.

   Doseringsanvisning: Intag 4 kapslar före träning.

   Antal serveringar per burk: 15.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för små barn. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

   Innehåll

   Per 4 kapslar

   L-arginin

   2000 mg

   Proantocyanidin från tallbarksextrakt

   190 mg

   Vitamin C

   150 mg (187,5%*)

   Norvalin

   100 mg

   Oligmoera proantocyanidiner från duvkärnextrakt

   95 mg

   Vitamin B3

   25 mg (156,3%*)

   Piperin från svartpepparextrakt

   19 mg

   *Procent av dagligt referensintag

   Ingredienser: L-arginin, L-arginin AKG 2:1, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), arginin etyl ester dihydroklorid, arginine ethyl ester dihydroklorid, tallbarkextrakt [Pinus pinaster], L-askorbinsyra, stabiliseringsmedel (microcristallin cellulosa), L-norvalin, druvkärnextrakt, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesium salter av fettsyror), nicotinamid, svartpepparextrakt [piper nigrum], färgämne (titandioxid).

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.