×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -50%

  2 för 1 - Mutant BCAA, 30 servings

  2 för 1 på utvalda smaker av Mutant BCAA. Ett högkoncentrerat tillskott med grenade aminosyror i fri och instantiserad form. Stimulerar muskeluppbyggnad och motverkar muskelnedbrytning.

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 269,00 kr

  538,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETMUTBCAANEW

  2 för 1 på utvalda smaker av Mutant BCAA. Ett högkoncentrerat tillskott med grenade aminosyror i fri och instantiserad form. Stimulerar muskeluppbyggnad och motverkar muskelnedbrytning.

  Läs mer om produkten

  • Mutant BCAA 9.7

   BCAA 9.7 från Mutant är ett högkoncentrerat tillskott med grenade aminosyror i fri och instantiserad form.

   • 7,2 gram BCAA med förhållandet 2:1:1 per dosering.
   • Innehåller 8 välvlada elektrolyter
   • Tillsatt Bioperine.
   • Finns i flera svårslagna smaker.

   Mutants BCAA 9.7 innehåller precis som namnet föreslår 9,7 gram aminosyror per portion. Av dessa är 7,2 gram grenade aminosyror (BCAA). I traditionsenlig Mutant-anda håller råvarorna högsta kvalitet och smakerna är i det närmaste oklanderliga.

   Aminosyrorna har ett 2:1:1-förhållande (L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin) och är instantiserade för bästa löslighet. Aminosyrorna kompletteras med elektrolyter.

   För att ytterligare optimera MUTANT BCAA 9.7 har man tillsatt magnesium, som hjälper till att behålla normal muskelfunktion och proteinsyntes. Magnesium bidrar även till minskad trötthet och utmattning, och är därför ett perfekt bidrag till att ta dig igenom hela träningspasset. MUTANT BCAA 9.7 innehåller även den varumärkesskyddade produkten BioPerine.

   Rekommenderad dosering: En skopa (11,6 gram) blandas med 250-500 ml vatten. Använd 1-2 gånger dagligen för bästa effekt. Förslagsvis direkt vid uppvaknande (innan frukost) samt innan/under och/eller efter träning.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   Allergiinformation: Innehåller soja. Tillverkas i en anläggning i vilken det även hanteras mjölk, vete, havre, ägg, fisk nötter sesamfrön och sulfiter och därför innehålla spår därav.

   Innehåll per dosering, 1 skopa (11,6 g), respektive per 100 g
    

     11,6 g 100 g
   Energi 10 kcal 86 kcal
   Protein 9,7 g 83,6 g
   -varav fria aminosyror 9,7 g 83,6 g
   Kolhydrater 0 g 0 g
   Fett 0 g 0 g
   Natrium 50 mg 400 mg
   Magnesium 50 mg 430 mg
   BCAA 9.7 Blend 9,7 g 83,6 g
   Instantized BCAA 2:1:1 7,2 g 62,1 g
   L-Leucin
   L-Isoleucin
   L-Valin
   Micronized Volumizing Aminos 2,5 g 21,6 g
   Taurin
   Glycin
   Glutamin
   Arginin
   Tyrosin
   8 Electrolyte Blend 120 mg 1034 mg
   Magnesiumoxid
   Kaliumcitrat
   Natriumcitrat
   Trikalciumfosfat
   Kalciumlaktat
   Natriumbikarbonat
   Kalciumcitrat
   Natriumklorid
   Absorbtion Agent 5 mg 43,1 mg
   BioPerine (Piperin)


   Övriga ingredienser: Surhetsregelerande medel (äppelsyra), modifierad stärkelse, surhetsreglerande medel (citronsyra), sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos) klumpförebyggande medel (titandioxid), artificiella färgämnen, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturliga och artificiella smakämnen.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.