×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -50%

  2 for 1 Dr. Jekyll, 30 servings

  Passa på att köpa två Dr. Jekyll och få den andra på köpet! Jekyll är en kraftfull pre-workout-produkt som kombinerar effekterna av fokus och en extrem pump med tillsatta muskelstimulerande ingredienser.

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 399,00 kr

  798,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETJEKYLL2FOR1

  Läs mer om produkten

  • Dr. Jekyll, 30 servings

   Dr. Jekyll är en kraftfull pre-workout-produkt. Dr. Jekyll kombinerar effekterna av fokus och en extrem pump med tillsatta muskelstimulerande ingredienser som Betain och Kreatin.

   • Lågt stimulantinnehåll - 100mg koffein per dosering
   • Extrem pump och ökad uthållighet
   • Produkt anpassad att intas närhelst under dygnet   Dr. Jekyll innehåller mindre koffein och ingen annan stimulantia till skillnad från Mr. Hyde men Dr. Jekyll är mer inriktad på pump och uthållighet med hjälp av olika ingredienser som ej återfinns i Mr. Hyde.

   Dr. Jekyll kan tas när som helst på dagen och tack vare det låga koffeinbeloppet Dr. Jekyll är en av mycket få pre-workout-produkter som kan intas sent på kvällen och ändå ge dig god nattsömn.

   Tillhör du det riktiga hardcore-släktet? Hyde och Jekyll är exemplariska produkter att stacka tillsammans. Vi rekommenderar inledningsvis en halv portion Mr. Hyde med en dosering av Dr. Jekyll för att bedöma din tolerans.

   Produkten går även utmärkt att kombinera med NO3 Drive för ännu galnare pump!


   Dosering: Blanda en skopa av Dr. Jekyll med 240 ml kallt vatten. Konsumera 15 till 30 minuter före träning. Skaka burken inför varje dosering. Detta p.g.a att ingredienserna har olika densitet och kan lägga sig i olika skikt i burken.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   Innehåller: 30 servings

   Dosering: 1 skopa (10.1g)

    

   Innehåll per dosering:  
   Beta Alanin (CarnoSyn®) 2 g
   Kreatin monohydrat 2 g
   Glycerol Monostearat 1.5 g
   L-Arginin Alfa-Ketoglutarat [2:1] 750 mg
   L-Citrullin 500 mg
   Glukuronolakton 300 mg
   N-Acetyl L-Tyrosin 250 mg
   L-Ornitin HCl 250 mg
   Taurin 250 mg
   Betrotspulver 250 mg
   Betain HCl 100 mg
   Koffein 100 mg
   Kolinbitartrat 62.5 mg
   Inositol 50 mg

   Ingredienser: Beta alanin, kreatin monohydrat, Glycerolmonostearat, L-Arginin Alfa-ketoglutarat, Arom, Klumpförebyggande medel (Kalciumsilikat, Kiseldioxid), L-Citrullin, Glukuronolakton, Surhetsreglerande medel (Citronsyra), N-Acetyl L-Tyrosin, L-Ornitin hydroklorid, Taurin, Betrot (Beta Vulgaris), Sötningsmedel (Sukralos), Löslig majsfiber, Betain hydroklorid, Vattenfritt koffein, Kolinbitartrat, Inositol, Färgämne (E129)

   Allergiinformation: innehåller soja(lecitin).

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.