×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -50%

  2 for 1 Creactor, 203g, unflavored

  Creactor 2 för 1 -  Kreatinprodukt från MuscleTech med högsta tänkbara kvalitet. Ökar styrka, explosivitet och muskeltillväxt!

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 399,00 kr

  798,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETCREACTOR

  Läs mer om produkten

  • Creactor, 203g, unflavored

   Creactor är en avancerad kreatinprodukt från Muscletech som innehåller den potenta kreatinformen HCl och fritt kreatin. För den kräsne atleten som inte lämnar något åt slumpen.

   • Snabb och kvalitativ muskelökning.
   • Förbättrar återhämtningen.
   • Förbättrar uthålligheten.
   • Förbättrar styrkan.

   Varubeteckning: Kosttillskott med kreatin i pulverform. Innehåller sötningsmedel.

   Creactor är ett avancerat kreatin som ger din kropp en potent dos av kreatin. För ökad styrka och tillväxt!

   Creactor förbättrar snabbt dina muskelcellers förmåga att åter ladda med av energi. Ju mer energi som finns tillgängligt i muskulaturen och ju snabbare återuppladdningen sker desto starkare och uthålligare blir du.

   Det unika med Creactor är kombinationen av kreatinformen HCI och och fritt kreatin - den renaste formen av kreatin, helt utan tillsatser.

   Kreatin är nödvändigt under de första sekunderna av en muskelkontraktion, därefter upprätthåller kreatintillskott nivåerna i musklerna genom att ladda om förbrukade ATP-molekyler. Med högre ATP-nivåer kan du träna hårdare och återhämta dig snabbare - och det innebär större och starkare muskler.

   Creactor innehåller inga färgämnen eller socker. Det är allt du vill ha!

   Doseringsanvisning: Blanda 1 portion (1 skopa) med 240 ml vatten (nästan 2,5 dl) och drick 2 gånger dagligen. Ta Creactor omedelbart efter träningen på träningsdagar. Ta inte fler än 2 portioner under en 24-timmarsperiod. Antal portioner per förpackning: cirka 120.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

    

   Näringsinnehåll per servering (1,7 g):

    

   Kreatin HCl  750 mg
   Fritt Kreatin  750 mg

    

   Ingredienser: Kreatin HCl, fritt kreatin, arom, xanthangummi, citronsyra, klumpförebyggande medel (kalciumsilikat, kiseldioxid), sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos).

    

   Allergiinformation: Tillverkad i lokaler som även hanterar mjölk, ägg, vete, soja, jordnötter, nötter, fisk och skaldjur och kan därför innehålla spår därav. 

    

   Förvaring: Förvaras torrt och svalt i originalförpackning.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.