×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  12:1:1 Chained BCAA Hardcore, 280 g

  BCAA 12:1:1 Hardcore - Välsmakande BCAA-produkt med ett 12:1:1-förhållande mellan leucin, valin och isoleucin! Stimulerar muskeluppbyggnad och hämmar muskelnedbrytning.

  Läs mer
  239,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6587-10R

  BCAA 12:1:1 Hardcore - Välsmakande BCAA-produkt med ett 12:1:1-förhållande mellan leucin, valin och isoleucin! Stimulerar muskeluppbyggnad och hämmar muskelnedbrytning.

  • BCAA med 12:1:1-ratio
  • 7,2 gram BCAA per portion
  • Stimulerar muskeltillväxt och motverkar muskelnedbrytning
  • Tre goda smaker: päron, mango och persika
  • Förstärkt med glutamin

  BCAA 12:1:1 Hardcore är en extrem produkt för den seriösa atleten. Som namnet indikerar har BCAA 12:1:1 Hardcore ett 12:1:1-förhållande (!) mellan L-leucin, L-isoleucin och L-valin. 

  Grenade aminosyror (BCAA) har kommit att bli ett av de mest populära tillskotten på marknaden. Och det har en logisk förklaring.

  Grenade aminosyror är de absolut viktigaste aminosyrorna när det kommer till att stimulera muskeltillväxt. Bland de grenade aminosyrorna har leucin visats spela en särskilt viktig roll. Det extrema förhållandet mellan leucin, valin och isoleucin i BCAA 12:1:1 Hardcore är ett genomtänkt val för att dra nytta av de muskeluppbyggande effekterna hos leucin.

  Förutom grenade aminosyror är produkten även förstärkt med L-glutamin. Glutamin är den aminosyra som omsätts i störst utsträckning i kroppen och för att muskeluppbyggnaden ska kunna fortgå är det viktigt att glutaminnivåerna i musklerna inte blir för låga.

  Kombinera ovanstående egenskaper med en sagolik smak och du har den optimala BCAA-produkten.

  Doseringsanvisning: Blanda 1 portion (10,5 g) med 200-300 ml vatten. Drick förslagsvis före, under och/eller efter träning.

  Antal serveringar per burk: 26.

  InformationDetta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 21 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 21 totala

  per sida

  Produktbeskrivning: Kostillskott med grenade aminosyror i pulverform. Innehåller sötningsmedel.

   

  Nettovikt: 280 gram

   

  Innehåll Per portion (10,5 g)
  L-Leucin 6,2 g
  L-Isoleucin 0,5 g
  L-Valin 0,5 g
  Total BCAA* 7,2 g
  L-glutaminsyra 2,5 g

  *Grenade aminosyror

   

  Ingredienser, Pear: L-leucin, L-glutamin, L-valin, L-Isoleucin, surhetsreglerande medel (äppelsyra), arom, emulgeringsmedel (sojalecitin), sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämne (klorofyllin).

   

  Ingredienser, Peach:  L-leucin, L-glutamin, L-valin, L-Isoleucin, surhetsreglerande medel (äppelsyra), arom, emulgeringsmedel (sojalecitin), sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämne (karoten).

   

  Ingredienser, Mango:  L-leucin, L-glutamin, L-valin, L-Isoleucin, surhetsreglerande medel (äppelsyra), arom, emulgeringsmedel (sojalecitin), sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämne (riboflavin).

   

  Allergiinformation: Innehåller soja.

   

  Förvaring: Förvaras torrt och svalt i originalförpackning.