×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Medlemspris -24%

  12 x Mars Protein Bar, 59 g, Salted Caramel

  Mars Protein Bar x 12 - äntligen finns Mars i ett proteinberikat format! En smakmässig kopia av originalet men med smak av salt karamellsås och med åtta gånger så mycket protein!

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 229 kr

  270 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETMARSSALTEDCARAMEL

  Läs mer om produkten

  • Mars Protein Bar, 59 g, Salted Caramel

   Mars Protein är marknadens kanske godaste proteinbar. En smakmässig kopia av originalet, men med åtta gånger så mycket protein! 
   •  20g protein och endast 209 kcal per bar
   •  Samma sagolika smak som originalet
   •  Ypperligt alternativ till vanligt godis
   •  För den näringsmedvetna individen
   Då och då lanseras produkter som vid första anblick ger intrycket av att vara för bra för att vara sanna, men som senare visas vara precis vad man hoppades på. Denna proteinberikade version av klassiska chokladbiten ”Mars” är en sådan produkt! 
    
   Mars Protein är en smakmässigt likvärdig men näringsmässigt överlägsen variant av den klassiska chokladkolafavoriten. Med ett kaloriinnehåll på endast 209 kcal per bar och ett proteininnehåll på 20 gram per bar blir Mars Protein det perfekta alternativet till originalet för alla som vill hålla sig i form men ändå skämma bort sina smaklökar. 
    
   Mars Protein är en smakmässig revolution på proteinbarsmarknaden. Den har likt originalet ett smakrikt chokladöverdrag, följt av ett lager med krämig kolasås. Skillnaden är att själva kärnan i denna variant utgörs av en proteinbas, istället för förlagans betydligt mer sockerstinna motsvarighet. Den slutgiltiga skillnaden, på det näringsmässiga planet, är att Mars Protein bara innehåller drygt 1/3 av sockret, men hela åtta gånger så mycket protein!
    
   Använd Mars Protein som ersättare vid de tillfällen du normalt äter vanliga chokladprodukter. Kanske vill du någon gång lyxa till eftermiddagsfikan med en proteinrik smaksensation av yttersta världsklass? Faktum är att Mars Protein för all del även kan komplettera din post-workoutshake med extra protein och snabbtillgänglig energi.
   Aldrig förr har det varit godare att få i sig protein!
    
   Näringsvärde Per bar (59 g)
   Kalorier 209
   Fett 4,9 g
   - varav mättat fett 2,8 g
   Kolhydrater 23,2 g
   - varav socker 13,3 g
   Protein 19,7 g
   Salt 0,65 g

   Ingredienser:

   proteinblandning ​(SOJAproteinisolat‌, MJÖLKproteinisolat‌,skumMJÖLKSpulver‌, vassleproteinkoncentrat (från MJÖLK)‌,ÄGGalbumin‌, emulgeringsmedel ​(SOJAlecitin)) ​(27%)‌, salt karamell(sötad kondenserad skumMJÖLK‌, glukossirap‌, invertsockersirap‌,palmolja‌, smör (MJÖLK)‌, socker‌, salt‌, emulgeringsmedel ​(E471)‌,stabiliseringsmedel ​(pektiner)‌, naturlig arom) ​(16%)‌, mjölkchoklad ​(socker‌,kakaosmör‌, skumMJÖLKSpulver‌, kakaomassa‌, laktos och protein frånvassle (MJÖLK)‌, palmfett‌, vasslepulver (MJÖLK)‌, MJÖLKfett‌,emulgeringsmedel ​(SOJAlecitin‌, E476)‌, naturligt vaniljextrakt) ​(15%)‌,Hydrolyserat Kollagen ​(12%)‌, fuktighetsbevarande medel ​(glycerol)‌, frukto-oligosackarider‌, fuktighetsbevarande medel ​(maltitoler)‌, aromer‌,fettreducerat kakaopulver‌, KORNmaltextrakt‌, salt

   Kan innehålla cashewnötter, hasselnötter, jordnötter, mandlar, pekannötter, pistagenötter

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.