×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -30%

  100% Platinum Glutamine, 300g

  100 % Platinum Glutamine från Muscletech är ett smak- och luktfritt kosttillskott med L-glutamin som du kan använda på egen hand eller i kombination med andra produkter. Ett bra alternativ för dig som vill få ut mer av din träning!

  Läs mer

  fr. 139,00 kr

  Ordinarie pris: 199,00 kr

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 8218-228

  Kvalitativt kosttillskott för välfyllda glutamindepåer. Muscletechs 100 % Platinum Glutamine innehåller L-glutamin (2,5-diamino-5-oxopentansyra), vilket är den vanligaste aminosyran som finns naturligt i kroppen. Det är ett bra kosttillskott för dig som tränar eftersom det hjälper till att fylla på glutamindepåerna som annars snabbt blir uttömda under hård träning. Ett högt glutamininnehåll i musklerna är nödvändigt för att minska nedbrytningen av lucin, vilket är den viktigaste aminosyran för kroppens proteinsyntes. När du tränar hårt kan dina muskler tappa upp till 50 % av sina glutamindepåer, vilket är negativt för musklernas uppbyggnad och återhämtning. Se därför till att fylla på dem snabbt med detta kvalitativa kosttillskott som enkelt löses upp i vanligt vatten.

  100 % Platinum Glutamine från Muscletech erbjuder följande fördelar:

  • Löses enkelt upp i vanligt vatten
  • Smak- och luktfritt
  • Innehåller rent L-glutamin
  • Förbättrar proteinsyntesen 
  • Kan användas både före och efter träning

  100 % Platinum Glutamine från Muscletech kan användas av idrottare, bodybuilders, tyngdlyftare eller vem som helst som vill öka sitt glutaminintag. Produkten är av hög kvalitet och varje burk som skickas ut för försäljning testas och kontrolleras av tredje part för att säkerställa högsta möjliga kvalitet, konsistens och renhet. 

  För förbättrad återhämtning och muskeltillväxt

  100 % Platinum Glutamine från Muscletech innehåller aminosyran glutamin, vilket är en av de viktigaste aminosyrorna för återhämtning och stärkt muskeltillväxt. En aminosyra fungerar nämligen som en byggsten i kroppen och är avgörande i proteinsyntesen och muskeluppbyggnaden. Glutamin fungerar också som en energikälla i cellerna och är därför bra att ta både före och efter träning.

  Varje skopa av 100 % Platinum Glutamine från Muscletech innehåller 5 gram rent högkvalitativt glutamin och löses enkelt upp i vatten utan att lämna efter sig någon lukt eller smak. Du kan använda det på egen hand eller tillsammans med andra kosttillskott som hjälper dig att få ut ännu mer av din träning.

  Dosering: Det rekommenderade intaget för 100 % Platinum Glutamine från Muscletech är 1-2 skopor per dag, förslagsvis 1 skopa ca 45 min innan träning och 1 skopa ca 20 min efter träning. En skopa innehåller cirka 5 g pulver och blandas ut med 240 ml vatten. 

  Doser per förpackning: En burk 100 % Platinum Glutamine från Muscletech innehåller 300 g pulver, vilket ger dig 60 dagsdoser vid ett intag av 1 skopa per dag. 

   

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  2 omdöme(n)

  per sida

  2 omdöme(n)

  per sida

  Innehåll per skopa och dagsdos:

   

  Innehåll

  Per 1 skopa (5 g)

  Per 2 skopor (10 g)

  Glutamin

  5 g

  10 g

  Ingrediensförteckning: L-glutamin.

  Allergiinformation: Kan innehålla spår av MJÖLKPROTEIN, ÄGG, SOJA, FISK och SKALDJUR.

  Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Om du är under 18 år, gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten. (Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.)