×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  100% Platinum Glutamine, 300g

  100% Platinum Glutamine - Högkvalitativt tillskott av aminosyran Glutamin från Muscletech! Ypperligt komplement för dig som söker stärkt muskeltillväxt och återhämtning!

  Läs mer
  199,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 8218-228

  100% Platinum Glutamine - Högkvalitativt tillskott av aminosyran Glutamin från Muscletech! Ypperligt komplement för dig som söker stärkt muskeltillväxt och återhämtning!

  100% Platinum Glutamine från Muscletechs kvalitetsserie Essential Series erbjuder hela 5 g rent och kvalitativt Glutamin i lättlöslig och naturell form!

  • En av de viktigaste aminosyrorna för muskeltilväxt och återhämtning
  • Naturellt och lättlösligt - blandas med valfri vätska
  • Perfekt komplement till dina övriga tillskott

  Glutamin är en aminosyra, det vill säga en byggsten i proteiner som används för muskeluppbyggnad. Förutom att bidra till proteinsyntesen, precis som alla andra aminosyror, reglerar glutaminet syrabalansen och citronsyracykeln. Dessutom kan glutamin användas som energikälla i cellerna.

  Glutamin som enskilt tillskott används främst i syfta att bygga muskler, öka muskelpumpen samt ge en främjad återhämtning efter träning, då den i egenskap av aminosyra stödjer och återuppbygger muskelfibrerna efter den påfrestning ett hrt träningspass har inneburit.

  Glutamin och också den aminosyran som förekommer till högst andel i musklerna, och dess förmåga att binda vätska i dessa, med ökad muskelfyllnad och volym som resultat, förklarar Glutaminets pouläritet som kosttillskott i samband med kroppsbyggning och tung styrketräning.

  100% Platinum Glutamine är mycket välproducerat och rent - ett perfekt val för atleten som inte vill lämna något åt slumpen!

  Doseringsanvisning: Blanda 1 skopa (5 g) med 240 ml vatten, tag 5 g-10 g per dag, förslagsvis 5 g ca 45 min innan träning och 5 g ca 20 min efter träning. 

  Antal doseringar per förpackning: 60

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  2 omdöme(n)

  per sida

  2 omdöme(n)

  per sida

  Varubeteckning: Kosttillskott med  L-glutamin. 

   

  Nettovikt: 302 g.

   

  Innehåll Per 1 skopa (5 g) Per 2 skopor (10 g)
  Glutamin 5 g 10 g

   

  Ingredienser: L-glutamin.

   

  Allergiinformation: Kan innehålla spår av mjölkprotein, ägg, soja, fisk och skaldjur