×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  100% Platinum Creatine, 400 g

  100% Platinum Creatine från Muscletechf örser dina muskler med troligtvis marknadens mest kvalitativa och mest kliniska undersökta kreatin. Monohydratkreatin har många vetenskapliga studier i ryggen och kommer hjälpa dig att mål dina nya mål med träningen! 

  Läs mer
  149,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 8218-231-5

  100% Platinum Creatine från Muscletech förser dina muskler med troligtvis marknadens mest kvalitativa och mest kliniska undersökta kreatin. Monohydratkreatin har många vetenskapliga studier i ryggen och kommer hjälpa dig att mål dina nya mål med träningen!

  • Förbättrad styrka, explosivitet och uthållighet
  • Lättdoserat - smakfri
  • Ger ökad muskelvolym

  Muscletechs 100% Platinum Creatine är, som namnet antyder, ett välproducerat och mikroniserat kvalitetskreatin.

  Kreatin är ett naturligt ämne som återfinns i kött och fisk, dock sällan i tillräcklig mängd för att verkligen åstadkomma de fördelar som rätt mängd kreatin kan erbjuda en hårt tränande person. Men med en extra kreatinsupplementering av kvalitativ modell kan dock märkbara ökningar i styrka, explosivitet och uthållighet erhållas omgående!

  I musklerna ombildas kreatin till formen kreatinfosfat som sedan fungerar som en snabbtillgängligenergikälla vid högintentiv träning. Effekterna lämpar sig ypperligt vid högintensiv och tung styrketräning.

  Muscletechs 100% Platinum Creatine är mikroniserat för att ge optimal effekt och upptag i kroppen. Pulvret är utomordentligt lättlösligt och blandar sig väl med valfri vätska.

  Doseringsanvisning: 

  Uppladdningsdasen: Första 3 dagarna blanda 1 rågad skopa (5 g) med vatten och konsumera 4 gånger dagligen.

  Underhållsfasen: Blanda 1 skopa (5 g) med vatten och drick 1-2 gånger dagligen.  

  Antal doseringar per förpackning: 80

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida

  Nettovikt: 400 g.

  Innehåll Per 1 skopa (5 g) Per 4 skopor (20 g)
  Kreatinmonohydrat 5 g 20 g

   Ingredienser: Mikroniserat kreatinmonohydrat.