×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  100% Platinum CLA, 90 gels

  100% Platinum CLA - Viktiga fettsyran CLA i kvalitativ modell från Muscletech. Förhindrar muskelnedbrytning och inlagring av fett!

  Läs mer
  229,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 8218-231

  100% Platinum CLA - Viktiga fettsyran CLA i kvalitativ modell från Muscletech. Förhindrar muskelnedbrytning och inlagring av fett!

  • Viktig och essentiell fettsyra som förhindrar muskelnedbrytning
  • Lämpar sig för användning året om
  • Förhindrar inlagring av fett i fettcellerna
  • Perfekt för atleten som strävar efter fettfri muskelmassa

  CLA är en grupp viktiga fettsyror från Omega-6 som återfinns i kött och fisk, men som kroppen själv inte kan producera. Tack vare sina många positiva egenskaper är CLA ett mycket populärt tillskott bland såväl kroppsbyggare som andra idrottare.

  CLA har antioxidanta egenskaper, och främjar således vårt immunförsvar, men är främst populärt på grund av sina goda egenskaper kring fettförbränning!

  Det är genom att hämma det enzym i kroppen som ingår i fettbildande processer, samt genom att motverka lagringen av fett i fettväven som CLA tros fungera så väl vid fettförbränning.

  Muscletechs 100% Platinum CLA innehåller 800 mg CLA per dosering, och bör vara ett givet tillskott för varje atlet som söker en kontinuerligt välsvarvad fysik och fettfri muskelmassa!

  100% Platinum Pure CLA finns även i pulverform.

  Doseringsanvisning: Ta 1 kapsel 3 gånger per dag, före måltid. 

  Antal doseringar per förpackning: 90

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Varubeteckning: Kosttillskott med CLA från safflorolja.

   

  Innehåll: 90 kapslar.

   

  Innehåll Per 1 kapsel Per 3 kapslar
  CLA 800 mg 2,4 g

   

  Ingredienser: Safflorolja, gelatin, emulgeringsmedel glycerol, vatten, färggivande extrakt carob (Ceratonia siliqua).