×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -40%

  100% Platinum Carnitine, 180 caps

  100% Platinum Carnitine - Boosta din fettförbränning och transportera fett till energi med Muscletechs effektiva karnitintillskott!

  Läs mer

  fr. 149,40 kr

  Ordinarie pris: 249 kr

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 8218-227

  100% Platinum Carnitine - Boosta din fettförbränning och transportera fett till energi med Muscletechs effektiva karnitintillskott! 

  100% Platinum Carnitine från Muscletech är ett kvalitativt tillskott av aminosyran L-Karnitin, som fyller en mycket viktig roll kring din kropps förmåga att bränna fett!

  • Erkänt effektiv fettförbrännare
  • Perfekt komplement till dina övriga kosttillskott
  • Stödjer omvandlingen av fett till energi

  Acetyl L-karnitin utvinns från aminosyrorna lysin and metionin och hittas främst i vävnader som avänder sig av fett som huvudsakliga bränse, men vi får även i oss karnitin via proteinrika livsmedel. 

  Karnitin har en central roll i cellernas mitokondrier - där fettförbräningen sker. Mitokondrierna omvandlar näringen vi intar till energi som våra celler kan utnyttja. Karnitinets roll fungerar som transportör av fett till just mitokondrierna.

  Fett är det som kroppen främst använder som energikälla, både under träning och vila, därför behövs karnitin. Speciellt eftersom hård träning kan minska karnitinnivåerna, och därmed bromsa upp din fettförbränningsprocess. Här kliver 100% Platinum Carnitine in som ett effektivt tillskott för att motverka detta och bibehålla din fettförbränning och omvandling av fett till energi!

  Eftersom en ökad fettförbränning förlänger energin och därmed motverkar muskeltrötthet, anses även karnitin kunna ge en främjad uthållighet under träning!

  En dosering av Muscletechs karnitin ger 500 mg av den mest efterforskade och beprövade karnitinformen; L-karnitin-L-tartrat.

  100% Platinum Carnitine - För att det är dom små detaljerna som gör skillnad!

  Doseringsanvisning: Ta 1 kapsel 1-2 gånger per dag. 

  Antal doseringar per förpackning: 180

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Varubeteckning: Kosttillskott med L-karnitin.

   

  Innehåll: 180 kapslar

   

  Innehåll Per 1 kapsel Per 2 kapslar
  L-karnitin 500 mg 1 g

   

  Ingredienser: L-karnitin-L-tartrat, kapsel (gelatin, vatten, färgämne titandioxid), klumpförebyggande medel kiseldioxid, komplexbildare magnesiumsalter av fettsyror, fyllnadsmedel talk.