×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  100% Platinum BCAA 8:1:1, 200 caps

  100% Platinum BCAA 8:1:1 - Lyxproducerat BCAA-tillskott från Muscletech som ger dig optimal muskeltillväxt, återhämtning och en optimerad proteinsyntes!

  Läs mer
  299,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 8218-229

  100% Platinum BCAA 8:1:1 - Lyxproducerat BCAA-tillskott från Muscletech som ger dig optimal muskeltillväxt, återhämtning och en optimerad proteinsyntes!

  Muscletechs lyxiga Essential Series erbjuder med 100% Platinum BCAA ett aminosyratillskott av toppklass med sin högt ställda ratio om 8:1:1, med extra fokus på den muskelbyggande aminosyran L-Leucin!

  • 200 servings
  • 1000 mg BCAA per servering, varav 800 mg Leucin!
  • För optimal muskeluppbyggnad och återhämtning
  • Lättdoserat och perfekt att komplettera till dina övriga tillskott

  Ett högt intag av aminosyror är oerhört viktigt, kanske viktigast av allt, i samband med en aktiv livsstil och hälsosam, proteinrik kosthållnig.

  Aminosyror optimerar kroppens proteinsyntes, och ser därigenom till att resultaten av din träning och kost blir av högsta möjilga kvalitet!

  Muscletechs 100% Platinum BCAA 8:1:1 är fullproppat med BCAA, med ett extra fokus på L-Leucin, den grenade aminosyra som anses ha störst och effektivast påverkan på proteinsyntesen och kroppens uppbyggnad av kvalitativ muskelmassa!

  En förpackning 100% Platinum BCAA 8:1:1 ger hela 200 serveringar!

  Doseringsanvisning: Ta 1 kapsel 1-5 gånger per dag. 

  Antal doseringar per förpackning: 200

  Information: Skall ej ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn. Överskrid ej rekommenderad dosering. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Varubeteckning: Kosttillskott med grenade aminosyror (BCAA). Innehåller sötningsmedel

   

  Innehåll Per 1 kapsel Per 5 kapslar
  L-Leucin 0,8 g 4 g
  L-Isoleucin 100 mg 500 mg
  L-Valin 100 mg 500 mg

   

  Ingredienser: L-leucin, fyllnadsmedel mikrokristallinsk cellulosa, L-isoleucin, L-valin, ytbehandlingsmedel hydroxipropylcellulosa, klumpförebyggande medel cellulosagummi, sötningsmedel acesulfam-K, vegetabilisk olja (bomull), överdrag (färgämne titandioxid titandioksid, ytbehandlingsmedel [polyetylenglykol, talk]), fyllnadsmedel magnesiumsalter av fettsyror, klumpförebyggande medel kiseldioxid.