×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -35%

  1 x Ripped Hardcore Stim free, 84 caps & 1 Ripped Hardcore, 60 caps

  Ripped Duon! 1 x Ripped Hardcore Stim free & 1 x Ripped Hardcore!

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 389 kr

  598 kr

  I lagerLeveranstid: 1-3 arbetsdagar

  Art nr.: SET2RR

  Ripped Duon! 1 x Ripped Hardcore Stim free & 1 x Ripped Hardcore! 

  Köp två kraftfulla fettförbrännare till ett pangpris! Ripped Hardcore Stim Free utan stim i duokapesel med unika effekter och Ripped Hardcore som ger intensiv energi och ett sylvasst fokus!

  Ripped Hardcore Stim Free: 

  • Kraftfull fettförbrännare
  • Duoteknologi – kapsel i en kapsel med unika effekter!
  • Stimulerar fettförbränning och motverkar sötsug
  • Ökar kroppens energiförbrukning
  • Fri från koffein och andra stim – kan användas på kvällen

  Ripped Hardcore: 

  • Potent och högkoncentrerad, endast 1 kapsel per dag
  • Ger intensiv energi och framkallar ett sylvasst fokus
  • Stimulerar den basala ämnesomsättningen
  • Ökar frisättningen av kroppsfett
  • Reglerar blodsockret och minskar aptiten
  • Omåttligt populär storsäljare - prova du också!

  Läs mer om produkten

  • Ripped Hardcore, 60 caps

   Ripped Hardcore - Nya generationens fettförbrännare från Chained Nutrition! Extrem energi, dämpad hunger och ökad frisättning av kroppsfett! Omåttligt populär!

   • Potent och högkoncentrerad, endast 1 kapsel per dag
   • Ger intensiv energi och framkallar ett sylvasst fokus
   • Stimulerar den basala ämnesomsättningen
   • Ökar frisättningen av kroppsfett
   • Reglerar blodsockret och minskar aptiten
   • Omåttligt populär storsäljare - prova du också!

   Ripped Hardcore innehåller en kombination av koffein, zingiber officinale, katechiner, gallussyra och chilipeppar. En ingrediensblandning som samverkar synergiskt för att åstadkomma en sak: snabb och okomplicerad viktminskning!

   Att vara på diet är förenat med vissa mödor och de mest svåruthärdliga av dessa är trötthet och hunger. Ripped Hardcore är verktyget som hjälper dig uppnå önskad viktminskning genom att reducera omfattningen av dessa!

   Den höga koffeinhalten i Ripped Hardcore gör dig pigg och bidrar med välkommen energi så att du kan träna med bibehållen intensitet trots energiunderskott. Att vara pigg bidrar även till högre spontanaktivitet vilket ger en höjd energiförbrukning. Förutom att du orkar träna längre och hårdare så bidrar dessutom koffeinet till en ökad termogenes (kroppsvärme) samt en frisättning av fettsyror från fettväven för förbränning.

   Katechinerna från grönt te-extraktet dämpar aptiten samtidigt som gallussyran förbättrar insulinkänsligheten, chilipepparns capsinoider ökar kroppstemperaturen och därigenom energiåtgången i den basala ämnesomsättningen.

   Ripped Hardcore innehåller en utomordentligt rejäl dos Capsicum, vilket verkligen skiljer detta tillskott från mängden, och ger den verkligt kännbara effekt som blivit Ripped Hardcores signum!

   Zingiber stödjer även den en ökad termogenes, förbättrar matsmältningen och ger en ökad mättnadskänsla. Olivbladsextraktet kan öka mängden T3, kroppens fettförbrännande hormon.

   Oslagbar energi - målmedvetet fokus - oslagbar fettförbränning. 

   Ripped Hardcore är en absolut storsäljare och efterfrågan verkar aldrig sina - ta chansen att nå din drömfysik du också!

   OBS! Ripped Hardcore har ett högt koffeininnehåll (293, 5 mg / kapsel) vilket kan framkalla bieffekter som övergående yrsel och illamående hos ovana och känsliga konsumenter.

   Produkten innehåller även starka kryddor och örter som kan orsaka halsbränna vid konsumtion på tom mage, detta undviks enklast genom att dricka rikliga mängder vatten i samband med intag.

   Doseringsanvisning: Intag 1 kapsel dagligen, förslagsvis på morgonen (innan frukost) eller 30 min innan fysisk aktivitet.  Undvik konsumtion i nära anslutning till sängående då detta kan orsaka sömnstörningar.

   Antal doseringar per behållare: 60

   Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Rekommenderas ej för personer under 18 år. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas. Innehåller koffein (293,5 mg/kapsel). Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor.

   Innehåll per dosering (1 kapsel)

    

   Koffein

   293.5 mg

   Zingiber officinale

   135 mg

   Gallussyra

   84 mg

   Hallonketoner

   84 mg

   Kaffebönaextrakt (Coffea robusta)

   62 mg

   Capsicumextrakt

   50 mg

   Grönt te-extrakt

   33 mg

   Olivbladsextrakt

   15 mg


    

   Ingredienser: Koffein, kapsel (gelatin), ingefärapulver (Zingiber officinale), gallussyramonohydrat, kaffebönsextrakt (Coffea robusta), Capsimax (extrakt av Capsicum annuum), grönt te-extrakt (Camellia sinesis L.), olivbladsextrakt (Olea europaea L.), ytbehandlingsmedel (mikrokristallint vax), emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), färgämnen (svart järnoxid, titanoxid, gul järnoxid).

    

   Innehåller koffein (293,5 mg/kapsel). Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor.

  • Ripped Hardcore Stim free, 84 caps

   Fettförbrännare utan koffein

   Gillar du Ripped Hardcore? Ogillar du centralstimulantia? Då är Stim Free Ripped Hardcore en produkt för dig! En potent fettförbrännare i duokapsel – helt utan stim!

   • Kraftfull fettförbrännare
   • Duoteknologi – kapsel i en kapsel med unika effekter!
   • Stimulerar fettförbränning och motverkar sötsug
   • Ökar kroppens energiförbrukning
   • Fri från koffein och andra stim – kan användas på kvällen

   Ripped Hardcore är ett bekant namn för den vane fettförbrännarkonsumenten. I sin traditionella formula är Ripped Hardcore en av de mest använda fettförbrännarna på sportnutritionsmarknaden och Ripped Hardcore Stim-Free är en vidareutveckling på klassikern – tillverkad helt utan koffein i en unik duokapsel.

   Innehåll och verkningsmekanism

   Duoteknolologin baseras på en yttre kapsel med ett flytande innehåll med ytterligare en kapsel med ett pulverbaserat innehåll inuti sig. I det yttre lagret finns en välavvägd mängd Clarinol (konjugerad linolsyra, CLA), en beprövad fettsyra som stimulerar fettförlust och motverkar sötsug. I det flytande ytterskiktet finns även GlucodOX, ett patenterat Commiphora mukul-hartsextrakt. Extraktet är rikt på guggulsteroner, vilka stimulerar fettförbränningen och främjar jämna blodsockernivåer.

   I den inre kapseln återfinns flera klassiska fettförbränningsingredienser i form av grönt te och Capsimax™ (extrakt av Chili), vilka samverkar för att stimulera energiförbrukningen och ytterligare reducera sötsuget.

   För vem och när?

   Frånvaron av koffein och andra centralstimulanter gör att Ripped Hardcore Stim-Free kan användas när som helst under dagen. Det gör det även till ett perfekt alternativ för dig som inte uppskattar den höga koffeinmängd som finns i många andra fettförbrännare.

   Doseringsanvisning: Ta 2 kapslar per dag. 1 kapsel 30 minuter innan träning och 1 kapsel precis före träning.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för små barn. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

    Innehåll

   per 1 kapsel

   per 2 kapslar

   Clarinol® G-80

   400 mg

   800 mg

   Grönt te-extrakt 

   100 mg

   200 mg

    – EGCG (Epigallokatechingallat)

   50 mg

   100 mg

   Capsimax™

   50 mg

   100 mg

    – Capsaicinoider 

   1 mg

   2 mg

   GlucodOX™

   45 mg

   90 mg

   Paprikaextrakt 

    

   Zink 

   5 mg, 50%*

   10 mg, 100%*

   Krom 

   20 µg, 50%*

   40 µg, 100%*

   Vitamin B6 

   0,7 mg, 50%*

   1,4 mg, 100%*

   Vitamin D

   2,5 µg, 50%*

   5 µg, 100%*

   Vitamin B12 

   1,25 µg, 50%*

   2,5 µg, 100%*

   Ingredienser: Ytterkapsel (Clarinol® G-80 konjugerad linolsyra, kapselskal (gelatin från fisk), GlucodOX™ Commiphora mukul hartsextrakt, vätska från paprikaextrakt), innerkapsel (grönt te-extrakt, Capsimax™ capsicumextrakt, kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), zink, vitamin B6, krom, vitamin D, vitamin B12, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), färgämne (paprikaextrakt).

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida