×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Mr. Hyde, 30 servings

  Mr. Hyde från Pro Supps - En av marknadens mest effektiva PWO:er. Med avancerad blandning av leucin, centralstimulantia och Nitrosigine®. En potent prestationshöjare.

  Läs Mer
  399 kr

  Art nr.: 9796-001R

  Mr. Hyde från Pro Supps - En av de mest effektiva PWO:erna på marknaden. Dess avancerade blandning av leucin, centralstimulantia och Nitrosigine® gör Mr. Hyde till en potent prestationshöjare.
   
  • Ger explosiv ökad styrka och förbättrad uthållighet.
  • Hög dosering av kreatin.
  • Potent kombination av termogena ämnen.
  • Finns i tre goda smaker.
   
  Namnet Mr. Hyde är lånat från den klassiska romanen där "snälle" forskaren Dr. Jekyll förvandlas till "onda" Mr. Hyde efter att han intagit ett egenhändigt uppfunnet elixir. Och på precis samma sätt kommer detta preparat att förvandla dig till en helt ny personlighet i gymmet.
   
  Mr. Hyde innehåller leucin, en av de mest naturliga muskelbyggande kosttillskotten som människan känner till. Tillsammans med verksamma doser av kreatinhydroklorat i varje portion ökar Mr. Hyde med hjälp av Nitrosigine® blodflödet och därmed näringsflödet till dina muskler. Allt för att dina muskler ska kunna prestera hårdare under träningen.
   
  Detta är inte ett kosttillskott för nybörjaren. Du bör ha vant kroppen vid någon form av stimulans-produkt tidigare. Mr Hyde ska tas varsamt, och aldrig av någon med hjärtproblem eller dylikt. Prata med din läkare om du är osäker.
   
  OBS! Väldigt hög koffeinhalt, ta aldrig Mr Hyde om du tränar sent på kvällen/innan du ska sova.
   

  Denna produkt bör ej tas av personer som testas för dopning. 
  Produkten innehåller ämnen i låg mängd som omfattas av WADA och som kan medföra positivt dopningssvar. 

   
  För avancerade användare, rekommenderar vi att stacka Mr. Hyde med Dr. Jekyll.
   
  Doseringsanvisning: Blanda 1 skopa med ~230 ml vatten i en shaker. Skaka i 5-10 sekunder och inta 30 minuter innan träningspasset. Börja med 0,5 skopa för att fastställa din toleransnivå. Överskrid inte 1 servering på en 24-timmarsperiod. För bästa resultat, stacka med Dr. Jekyll.
  Precis som med alla PWO:er bör burken skakas inför varje dosering. Detta p.g.a att ingredienserna har olika densitet och kan lägga sig i olika skikt i burken.
   
  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 78 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 78 totala

  per sida

   

  Innehåll per servering (1 skopa, 7,6 g)
  Kalium (från inositolstabiliserat argininsilikat) 25 mg
  Beta-alanin (CarnoSyn®) 2,5 g
  Kreatin HCl 1 g
  L-leucin 500 mg
  Inositol-Stabiliserat Argininsilikat (Nitrosigine®) 500 mg
  L-citrullin aspartat (1: 1) 500 mg
  Vattenfritt koffein 300 mg
  Rosenrot rotextrakt (Rhodiola Rosea) 100 mg
  Lotusbladextrakt (Nelumbo nucifera)
  (std. min. 2% nuciferine)
  100 mg
  Schizandra bärextrakt 100 mg
  Infinergy™ (dikoffeinmalat) 68 mg
  Olivbladsextrakt (std. min. 6% Oleuropin) 50 mg
  Encapfeine™ (std. min 60% vattenfritt koffein) 41 mg
  Theacrine (TeaCrine®) 25 mg
  Vitus Vinifera (druva) fröextrakt 10 mg

   

  Övriga ingredienser: Naturliga & artificiella smakämnen, Löslig majsfiber, Kalciumsilikat, Äppelsyra, Sukralos, Kiseldioxid, Sojalecitin, Färgämnen.