×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Ny

  M-46, 250 g + M-46 T-Shirt

  Just nu: Köp den kraftfulla prestationshöjaren M-46 från Fairing och få en Limited Edition M-46 t-shirt på köpet!

  Läs Mer

  Pris som konfigurerad: 498 kr

  Slut i lagerLeveranstid: 1-3 arbetsdagar

  Art nr.: SETM46TEE

  Fairing M-46, 250 g+M-46 T-Shirt - Just nu: Köp den kraftfulla prestationshöjaren M-46 från Fairing och få en Limited Edition M-46 t-shirt på köpet!

  Paketet innehåller:

  • M-46, 250 g - Kraftfull prestationshöjare från Fairing. Otrolig effekt och svensk kvalitet
  • M-46 Limited Edition T-shirt - Snygg M-46 t-shirt i limiterad upplaga lanserad i samband med Fairings prestationshöjare M-46

   

  Läs mer om produkterna här:

   

  Läs mer om produkten

  • M-46, 250 g, Berry Blast

   M-46 från Fairing är en högkoncentrerad PWO i pulverform som bland annat innehåller en hög halt koffein, teacrine, kreatin-malat och beta-alanin. M-46 har en kraftigt uppiggande verkan som kan påverka din explosivitet och uthållighet under träning och tävling.

   • Kraftigt uppiggande
   • Ökad styrka och uthållighet
   • Ökad fokus
   • Motverkar mjölksyra
   • 300 mg koffein och 30 mg taecrine per servering
   • Sockerfri

   M-46 från Fairing Sports Nutrition är en kraftfull prestationshöjare som är avsedd för att hjälpa dig prestera bättre under fysisk aktivitet. M-46 innehåller flera aktiva ingredienser som enligt studier hjälper dig i din träning:

   Beta-Alanin är en aminosyra som bildas vid degraderingen av två peptider, bland annat dipeptiden karnosin. Omvänt är den mängd beta-alanin som finns tillgänglig avgörande för hur mycket karnosin som kan bildas. Enligt EFSA, Europeiska unionen har studier visat att beta-alanin kan öka koncentrationen av karnosin i muskler samt minska muskelutmattning och därmed öka total prestation i muskler.

   L-tyrosin är en aminosyra som fås via mat eller tillskott men som framför allt bildas i kroppen via prekursorn fenylalanin. L-tyrosin deltar i syntesen av kroppens proteiner vars biprodukter är viktiga hormoner eller signalmolekyler, däribland dopamin. Enligt EFSA har studier visat att intag av l-tyrosin kan ge ökad energi samt bidra till normal muskelfunktion.

   Kreatin är en organisk förening som hjälper till att underhålla alla kroppens celler med  energi, framför allt kroppens muskelceller. Malat syftar till kreatin som salt (ester-form). Kreatin har sedan länge använts av atleter och idrottare för att öka muskelmassa. Enligt EFSA ökar intag av kreatin total fysisk prestation vid högintensiva och upprepade träningspass.

   Alanin har en nyckelroll utvinnande av energi via den så kallade glukos-alanin cykeln. Kortfattat bildas alanin i musklerna när pyruvat frisätter ATP för energi. Alanin och laktat transporteras sedan till levern för att åter bilda pyruvat. Via glukoneogenesen bildas glukos. Enligt studier kan L-alanin bidra till en fördröjning av utmattning i muskler och därmed påverka prestationen.

   Rödbetsextraktet kommer från Beta Vulgaris. Rödbeta liksom rosenrot har genom mänskligheten använts som medicin på grund av dess kemiska föreningar. Dessa kemiska föreningar fungerar som ett försvarssystem mot mikroorganismer, mögel och insekter. Studier har visat ett samband mellan Beta Vulgaris och en normal tarmflora med positiv inverkan på matsmältningen.

   Teacrin är en sk. alkaloid, en naturligt förekommande kemisk förening som visats kunna påverka adenosin- och dopaminsignalering på samma vis som koffein gör. Studier stödjer nu även de förmodade fördelaktiga effekterna av teakrin som förstärkare till subjektivt upplevda energinivåer och mental prestanda vid fysisk ansträngning.

   Doseringsanvisning: En portion/dag motsvarande 1 skopa (à 10 gram) blandas i 2-3 dl vatten och intas 30 minuter före träning

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   Ingredienser: Beta-alanin, l-tyrosin, kreatinmalat, l-alanin, antiklumpmedel (trikalciumfosfat), aromer, rödbetsjuicepulver, koffein, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), rosenrotextrakt, grönt teextrakt (99% teacrine), vitamin B3 (nikotinsyra)

   Förvaring :Torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

    

   Kosttillskott

   Mycket hög koffeinhalt (300mg/dos). Gravida, ammande, minderåriga eller personer känsliga för koffein bör avstå från produkten. Använd ej heller om du är allergisk mot någon av de ingående ingredienserna eller har hjärtproblem. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost och rekommenderad dagsdos bör ej överskridas.

   Näringsvärde per

   100 g

   Portion (10g)

   Energi kJ/kcal

   953/228

   95,3/22,8

   Fett

   0g

   0g

   Kolhydrater

   0g

   0g

   Protein

   56g

   5,6g

   Salt

   0g

   0g

    

  • Fairing M-46 T-shirt

   Limited Edition T-Shirt från Fairing med ett "M-46"-tryck på bröstet. Visa alla vilken PWO du föredrar!

   • Snyggt M-46 tryck på bröstet
   • Militärinspirerad
   • Limited Edition

   I samband med att Fairing lanserar sin prestationshöjare M-46 så har du chansen att få denna matchande t-shirt på köpet!

   Storleksguide:

   Storlek Bredd (CM) Längd (CM)
   S 46 70
   M 51 73
   L 56 76
   XL 61 78
   XXL 66 81

    

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  5 omdöme(n)

  per sida

  5 omdöme(n)

  per sida