×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Vitamin D3, 120 tabletter

  Vitamin-D bildas i huden när den exponeras för solljus. Bristen på solljus i de nordiska länderna gör att befolkningen här ofta lider brist på denna viktiga vitamin.

  Läs Mer
  89 kr

  Art nr.: 6599

  Vitamin-D bildas i huden när den exponeras för solens UV-strålar. Vi som bor i de mörka nordiska länderna får inte tillräckligt med sol och bildar därför lite D-vitamin. Detta gör att en övervägande majoritet av Sveriges befolkning har brist på denna viktiga vitamin.

  • För bevarande av normalt immunförsvar
  • För bevarande av normal muskelfunktion
  • 50 μg/ tablett

  Vitamin-D är en fettlöslig vitamin som finns i fet fisk, ägg och berikade mejeriprodukter. Vitamin-D bidrar bl.a. till att bevara normal muskel- och immunsystemsfunktion. Vitamin-D behövs även för bevarande av ett starkt skelett. Star Nutritions extra starka vitamin-D ger hela 2000 IU (50 μg) vitamin-D3 (kolekalciferol) per tablett!

  Rekommenderad daglig dos: 1 tablett (50 µg / 2000 IU, 1000% av RDI) per dag, i samband med måltid.
   
  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida

  Innehåll per dosering, 1 tablett

   Vitamin D3 50 µg / 2000 IU  (1000% av RDI)

  Ingredienser: Vitamin D3 (kolekalciferol), fyllnadsmedel (E341, E460, E570, E468, E470), ytbehandlingsmedel (E904).