×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -25%

  Calcium Pyruvate Flerpack, 400 caps

  4 x Calcium Pyruvate, 100 caps: Kosttillskott innehållande kalciumpyruvat, för optimal fettförbränning och uthållighet i samband med träning!

  Läs Mer

  Pris som konfigurerad: 599 kr

  796 kr

  I lagerLeveranstid: 1-3 arbetsdagar

  Art nr.: SETMBCP

  BiG BUY:  4 x Calcium Pyruvate, 100 caps.

  Köp fler - spara mer! En generös volymrabatt för dig som gör stora inköp. Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

  Läs mer om produkten här:

  Läs mer om produkten

  • Calcium Pyruvate, 100 kapslar

   Kosttillskott innehållande kalciumpyruvat, för optimal fettförbränning och uthållighet i samband med träning. Star Nutritions Calcium Pyruvate innehåller 1000mg kalciumpyruvat per kapsel.

   Doseringsinstruktioner: Tag 1 kapsel Calcium Pyruvate tre ganger dagligen. Företrädesvis i samband med måltid och träning. Överskrid ej 3 kapslar per dag.
    

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
    

    

   Innehåll/ kapsel:
   Kalciumpyruvat 1000 mg
   -därav kalcium 155 mg (19% av RDI*)
   Innehåll per 3 kapslar
   Kalciumpyruvat 3000 mg
   -därav kalcium 465 mg (58% av RDI*)

   *RDI: Rekommenderat dagligt intag.

   Ingredienser: Kalciumpyruvat, fyllnadsmedel (E460), ytbehandlingsmedel (E470 b), klumpförebyggande medel (E551), kapsel (bovint gelatin, färgämne (E171))

   Allergiinformation: Hanteras i lokaler som även hanterar ägg, soja och mjölk.
    

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.