×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  C4

  C4 är världens mest sålda PWO, och det finns flera anledningar till detta faktum. Testa själv!

  Läs Mer
  399 kr

  Art nr.: 9995-016R

  Cellucor C4; världens mest sålda PWO, och det finns flera anledningar till detta faktum. Testa själv!

  De största atleterna i världen har alla en sak gemensamt, de drivs av sannolikheten att tänja gränserna. De vill inte backa från en utmaning, och de vet att det enda sättet att nå högre är att fortsätta framåt och pusha sig själv.
  För dem som fortsätter att sätta mål och har för avsikt att krossa dem, har Cellucor skapat nästa generation av C4.
   

  • Explosiv energi
  • Intensivt fokus
  • Sprängfylld pump
  • Prisbelönt märke
  • Oförglömliga smaker


  C4 var explosionen som hördes över hela världen när den lanserades 2011. Produkten har hjälpt gymråttor, helgkrigare och tävlingsidrottare att bli sina egna versioner av legendariska.
  Cellucor’s forth generation C4 är nästa nivå av innovation och förfining. Dess formula är nu mer potent, och omfattar ingrediensen TeaCor™ för förbättrad energi som ger snabb effekt och som varar längre.


  Smaken av C4 när du tar första klunken. Den pirriga känsla du känner när den färdas genom kroppen. Den våg av motivation som kickar in vid det perfekta momentet, precis innan du är på väg att krossa dina personbästa ... Det enda rätta ordet för att beskriva C4 är ”explosiv”. Allt du älskar med din favorit-pwo före träning lever vidare, och nästa kapitel av dina mest episka träningspass har bara börjat.
   

  Doseringsanvisning: Blanda 1 dosering (1 skopa) med 150-300 ml vatten i en shaker och inta 20-30 minuter innan träningspasset. Vid behov, ökad toleransnivå öka dosen till 2 skopor. Överskrid ej 2 skopor per dygn!
   
  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 28 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 28 totala

  per sida

  Dosering: 1 skopa (6,5 g)
  Innehåll per förpackning: 195 g (30 doseringar) / 390 g (60 doseringar)

  Innehåll per dosering:  
  Beta Alanin 1600 mg
  Kreatinnitrat (NO3-T™) 1000 mg
  Arginin AKG 1000 mg
  Explosiv energiblandning:
  Vattenfritt koffein (160 mg), L-tyrosin, TeaCor™ tetrametylsyra
  321 mg
  Vitamin C (askorbinsyra) 250 mg
  Niacinamid 30 mg
  Vitamin B6 (Pyridoxal-5-fosfat) 500 mcg
  Folsyra 150 mcg
  Vitamin B12 (Metylkobalamin) 20 mcg

  Övriga ingredienser: Polydextros, naturliga & artificiella smakämnen, citronsyra, äppelsyra, kalciumsilikat, silikondioxid, sukralos, acesulfamkalium, E133 (Blue Raspberry),  E129 (Fruit Punch & Watermelon)