×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -50%

  2 x Tartarus, 60 caps

  Just nu 2 för 1 på den populära fettförbrännaren Tartarus från BMR Sports Nutrition!

  Läs Mer

  Pris som konfigurerad: 379 kr

  758 kr

  I lagerLeveranstid: 1-3 arbetsdagar

  Art nr.: SA000726

  Just nu 2 för 1 på den populära fettförbrännaren Tartarus från BMR Sports Nutrition!

  Läs mer om produkten

  • Tartarus, 60 caps

   Med den nya förbättrade versionen av den extremt populära fettförbrännaren Tartarus så är det lättare än någonsin att komma i form!

   • Effektiv fettförbränning
   • Kom i form enklare och snabbare
   • Unik formula med högkvalitativa råvaror
   • Dämpar aptiten och ökar metabolismen
   • Kraftig energikick

   Tartarus är resultatet av ett samarbete mellan BMR Sports Nutrition och forskare från både Harvard och MIT. Produkten innehåller en mängd effektiva fettförbrännande och energigivande komponenter. Med den senaste versionen så tar den redan omåttligt populära och prisbelönta Tartarus fettförbränningstillskott till en helt ny nivå!

   Koffein - Som stimulant av det centrala nervsystemet ger koffein en ökad energiförbrukning och hjälper till att bryta ner fett från fettcellerna vilket leder till ökad fettförbränning. Koffein gör dig även piggare. Grönt te-extrakt - Forskning visar att grönt te kraftigt höjer energiförbrukningen i kroppen vilket leder till ökad fettförbränning. Grönt te har även vistas sig kunna reglera glukosnivåerna samt har aptithämmande effekter. Det innehåller även epigallocatechingallat (EGCG), en stark antioxidant som hjälper till att stärka immunförsvaret. Cayennepeppar är mer än bara en god krydda - det är ett ämne med termogena egenskaper. Att ett ämne är termogent betyder att  det ökar kroppens värmeproduktion, vilket i sin tur ökar energiförbrukningen och därmed fettförbränningen. Forskolin har enligt studier bakom sig som bevisar att det är en enzymaktivator som har betydelsefulla effekter på såväl fettminskning som muskelökning. Grön kaffeböna har en hög koncentration klorogensyra som kan bidra till viktminsking genom att öka omsättningen av kolhydrater. Dessutom är det en organisk källa till koffein, Citrus Aurantium bidrar bl.a. till att öka frisättningen av inlagrat kroppsfett och är dessutom aptitdämpande. Ingefära hjälper till med allt från tarmfunktion till blodcirkulation och har liksom cayennepeppar en termogen effekt. Studier påvisar även att ingefära i formen Zingibar Oficinale kan främja humör och stresshantering. Mangofröextrakt är en av marknadens effektivaste ingredienser för fettförbränning. Samtidigt som den flerdimensionellt ökar din omsättning av fett så minskar den dess inlagring, och den främjar dessutom en hälsosam aptit. Svartpepparextraktet ökar biotillgängligheten och kroppens upptag av Tartarus övriga ingredienser för att maximera effekten.  Tartarus är alltså det perfekta valet för din deff!


   Doseringsinstruktioner: Intag 1-2 kapslar 1-2 gånger dagligen, förslagsvis innan frukost och/eller 30 min innan träning. Överskrid ej rekommenderad maxdosering om 2 kapslar per dag och undvik att förlägga dina intag till sen eftermiddag/kväll (då produkten innehåller mycket koffein så kan det ha negativa effekter på sömnen). Börja med en låg dosering för att avgöra din individuella tolerans, öka därefter vid behov.

   Information: Använd ej under graviditet eller amning. Produkten har hög koffeinhalt. Innehåller 160 mg koffein/kapsel. Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   Tips: För att uppnå ett bättre resultat kan Tartarus kombineras med CLA, samt med BCAA Duramax 4:1:1, 400 g, Cola Lime under träning och Protelux 360 efter träning. 

    

    

   Innehåll per 1 kapsel  2 kapslar (rekommenderad daglig dos) 4 kapslar (maxdos per dag)
   Vattenfritt koffein 175 mg 350 mg 700 mg
   Grönt te-extrakt (Camellia sinensis) 100 mg 200 mg 400 mg
   Cayennepeppar-extrakt (Capsicum annum, frukt) 50 mg 100 mg
   200 mg
   Coleus Forskohlii (20% forskolin) 50 mg 100 mg 200 mg
   Grönt kaffe-extrakt (50% klorogensyra, Coffea Arabica) 50 mg 100 mg 200 mg
   Afrikanskt Mango-exakt (Irvingia Gabonensis) 50 mg 100 mg 200 mg
   Citrus bioflavonoider 40% komplex (Citrus Aurantium) 50 mg 100 mg 200 mg
   Ingefärarotsextrakt (Zingiber officinale) 25 mg 50 mg 100 mg
   Svartpepparextrakt (Piper nigrum L, frukt) 2,5 mg 5 mg 10 mg

   Ingredienser: Vattenfritt koffein, grönt te-extrakt, kapselhölje (Bovint gelatin av nöt), cayennepeppar-extrakt (Capsicum annum frukt, Coleus Forskohlii (20% forskolin), Grönt kaffe-extrakt (50% klorogensyra, Coffea Arabica), Afrikanskt Mangoextrakt (Irvingia Gabonesis), Citrus bioflavonoider 40% Komplex (Citrus aurantium), Ingefärarotsextrakt (Zingiber officinale), Svartspepparextrakt (Piper nigrum L, frukt), fyllnadsmedel (E460i), Klumpförebyggande medel (E470b, E551), färgämne (E122, E171, E172)

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  3 omdöme(n)

  per sida

  3 omdöme(n)

  per sida