Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Skapad av US Navy SEALs och utvecklas av Fitness Anywhere. Suspension Training är en revolutionerande metod där man använder den egna kroppstyngden som vikt. 

Enkelt och snabbt fäster man det portabla TRX-bandet och sen kan man på ett tryggt sätt utföra hundratals övningar som bygger rörlighet, styrka, balans, flexibilitet, stabilitet och förebygger skador. Intensitet väljer du själv.
TRX är det mycket mångsidigt träningsredskap och ett komplett träningssystem. 

Topp-5

1.
1995:-
TRX Home

Med TRX tränar du funktionellt med din egen kroppsvikt som belastning. Använd dig av hundratals olika vinklar och övningar för en komplett helkroppsträning!

1995:-
TRX PRO Suspension Training Kit

TRX PRO Suspension Training Kit är det bästa verktyget för professionella tränare. Innehåller den starkaste och säkraste Suspension Trainern med slitstarka gummihandtag.

2650:-
3.
1380:-
TRX FIT

TRX Fit är en smidig Suspension Trainer som enkelt sätts upp och packas ner. Superbra utrustning för träning i hemmet och på resan!

1380:-
TRX X-mount, fäste för vägg eller tak

Med detta fäste kan du möjliggöra för träning med din TRX Suspension Trainer där det passar dig. X-mount fäste monteras i lämplig vägg eller lämpligt tak.

449:-
TRX Door Anchor dörrfäste

Dörrfäste som gör det möjligt att fästa din TRX Suspension Trainer i en dörr, vilket är praktiskt om du vill använda TRX Suspension Trainer hemma eller på resan.

279:-

Artikel 1-7 av totalt 7.

Sortera: