Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Högkvalitativa produkter till låga priser! Titan Fitness kombinerar funktionalitet med kvalité och design utan att ta hutlösa priser.

 

Produkterna passar allt från vardagsmotionären till träningsatleten. Titan Fitness har kommit in som en utmanare på marknaden och har blivit en prisvärd aktör att räkna med!

 

 

Topp-5

Titan Dörrtrapets, 62-93 cm

Diskret dörrtrapets från Titan att träna chin-ups på. Titan Dörrtrapets spänns lätt fast i dörren och erbjuder praktisk träning hemma!

199:-
Titan BOX MD Gym Chalk 8 pcs

Gym Chalk från Titan Fitness förbättrar dina resultat avsevärt med ökar grepp. Ett bra grepp ger dig större möjlighet att lyckas med dina pass!

199:-
3.
129:-
Titan Ab Wheel

Litet redskap som utmanar! Titan Ab Wheel tränar din mage och rygg djupgående och är lätt att förvara. Fungerar utmärkt att ta med på resan!

129:-
Titan Mini Stepper

Titan Ministepper – Perfekta redskapet för den som vill gå ner i vikt, få snyggare ben och rumpa plus att man ökar konditionen.

999:-
Titan Träningsbänk inkl. 50 kg

Träningsbänk från Titan som erbjuder effektiv träning för hela kroppen. Titan Träningsbänk inkl. 50 kg har justerbar rygg och kommer med ett viktset på 50 kg.

2699:-

Artikel 1-27 av totalt 27.

Sortera: