Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Röhnisch

Röhnisch är ett svenskt varumärke som tillverkar träningskläder för kvinnor och har som mål att inspirera och uppmuntra kvinnor att leva aktiva och hälsosamma liv. Du hittar bland annat gym-, yoga- och löparanpassade plagg som har en utmärkt passform och snygg design. De smarta detaljerna tar plaggen till nästa nivå och gör dem praktiska. SHAPE-produkterna har ett högt elastan-innehåll, vilket skapar en lätt kompressionseffekt på musklerna. Detta underlättar musklernas återhämtning och ger även ett bättre stöd och form.

 

Topp-5

Shape Mira 7/8 Tights, blossom

Shape Mira 7/8 Tights är ett par snygga och praktiska träningstights i 7/8 längd. Tillverkade i Röhnisch unika Shape-material som håller ihop och formar figuren!

899:-
Livy Run Skirt, clover shiny black

Kjol från Röhnisch i behaglig modell! Livy Run Skirt har praktisk innebyxa i fuktavvisande material och kjol som skyddar. Del av Röhnisch Black Clover Running Collection!

599:-
Waterbottle Logo, Apple, 0,7 l

Snygg vattenflaska från Röhnisch i trendig färg! Waterbottle Logo 0,7 l är gjord i livsmedelsklassad plats typ 2, det vill säga utan ftalater. Finns i flera färger!

49:-
Glory Flattering Tights, pixel stream

Glory Flattering Tights från Röhnisch är ett par eleganta träningstights med ett unikt pixelmönster. Smickrande passform som håller ihop och formar figuren!

499:-
Small Water bottle, Black, 0,5 l

Small Waterbottle är en snygg sportig flaska från Röhnisch som rymmer 0,5 liter och tillverkad av livsmedelsklassad plast, dvs inga farliga ämnen.

49:-

Artikel 1-36 av totalt 93.
1 | 2 | 3 | Nästa »

Sortera:


1 | 2 | 3 | Nästa »