Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Reebok

Reebok är en del av Adidas Group, vilket är Europas största producent av sportprodukter (näst störst i världen). Deras sortiment sträcker sig från stora träningsmaskiner till skor, där alla håller lika hög standard!

 

Märket står för en hälsosam och aktiv livsstil och har den senaste tiden börjat fokusera extra mycket på träningsmetoden crossfit som går ut på att motionären utövar intensiva övningar under korta perioder. Reebok passar alla, från atleten till vardagsmotionären!

Topp-5

1.
fr.149:-
Studio Rubber Handweight, Grey

Studio Rubber Handweight är snygga och kraftiga hantlar från Reebok som passar perfekt för dig som tränar hemma. Finns i vikter mellan 1 och 17,5 kg.

fr.149:-
Reebok Floor Guards, 4-pack

Matta från Reebok som skyddar golvet mot repor och annat slitage! Reebok Floor Guards används med fördel under maskiner eller som vanlig träningsmatta.

469:-
3.
fr.499:-
Studio Kettlebells, Grey

Reebok Kettlebells är robusta gjutjärnskettlebells med gummibeläggning. Perfekta för effektiv och funktionell träning!

fr.499:-
Studio Step, Black/grey

Step up-träning är ett populärt sätt att träna kondition såväl som styrka. Reebok Studio Step är en stabil stepbräda med tre olika höjdinställningar.

1099:-
Studio Suspension Rings

Reebok Suspension Rings är ett grymt redskap för rörelse-, smidighets- och styrketräning hemma och på gymmet. Har starka och justerbara remmar.

1059:-

Artikel 1-30 av totalt 30.

Sortera: