Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Reebok

Reebok är en del av Adidas Group, vilket är Europas största producent av sportprodukter (näst störst i världen). Deras sortiment sträcker sig från stora träningsmaskiner till skor, där alla håller lika hög standard!

 

Märket står för en hälsosam och aktiv livsstil och har den senaste tiden börjat fokusera extra mycket på träningsmetoden crossfit som går ut på att motionären utövar intensiva övningar under korta perioder. Reebok passar alla, från atleten till vardagsmotionären!

Topp-5

1.
fr.229:-
Studio Rubber Handweight, Grey

Studio Rubber Handweight är snygga och kraftiga hantlar från Reebok som passar perfekt för dig som tränar hemma. Finns i vikter mellan 1 och 17,5 kg.

fr.229:-
Reebok Professional Speed Rope

Att träna med hopprep, som Reebok Professional Speed Rope, är ett grymt, intensivt sätt att träna på, och extremt effektivt för att förbättra kondition och smidighet.

189:-
Reebok Floor Guards, 4-pack

Matta från Reebok som skyddar golvet mot repor och annat slitage! Reebok Floor Guards används med fördel under maskiner eller som vanlig träningsmatta.

469:-
4.
fr.499:-
Studio Slamball

Slamballs är populära träningsredskap som går att använda för att träna hela kroppen. Reeboks Slamball är extremt stryktålig, har ett bra grepp och är lätt att tvätta.

fr.499:-
Studio Yoga Mat incl. eyelets, 183 x 61 x 0,4 cm., Grey

Sagolikt bekväm yogamatta från Reebok med bra fäste mot såväl golv som användare!

279:-

Artikel 1-36 av totalt 40.
1 | 2 | Nästa »

Sortera:


1 | 2 | Nästa »