Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

ProTan har varit alla bodybuilders och fitnessmodellers favoritnär det kommer till tanningprodukter sedan starten år 1987. Med en kombination av vårdande och högkvalitativa ingredienser håller de måttet samtidigt som de levererar ett bra resultat.

Så vare sig du är ute efter hårborttagning eller vill skaffa dig en snygg bränna till tävlingen så är ProTan varumärket du ska vända dig till!

 

Topp-5

Bikini Bite, No Slip Roll-On Suit Fastener

ProTan Bikini Bite håller dina kläder på plats under posering! Den har en överlägsen hållkraft som vara i flera timmar.

139:-
Hair Away, 4 Minute Hair Remover

Gör dig av med oönskad hårväxt på rekordtid! PB Hair Away från ProTan tar effektivt bort hår från områden som bikinilinjen, ben och armar samtidigt som den återfuktar!

139:-
Pro Tan Overnight Competition Color

ProTan 250 ml från Performance Brands är en grym produkt när det kommer till jämn och hållbar färg! Applicera på kvällen och intensifiera med fler påstrykningar.

295:-
Get Buffed Pre-Tan Scrub

Get Buffed Pre-Tan Scrub - Exfoliernade kräm som effektivt skrubbar och rengör din hud inför apllicering av Protans produkter. Maximera resultatet och brännan!

149:-
Hot Stuff, Instant Vasodilation Optimizer

Maximal defination för den ultimata looken! PB Hotstuff från ProTan innehåller en unik kombination som stimulerar huden och värmer upp musklerna.

139:-

Artikel 1-10 av totalt 10.

Sortera: