Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod

PhD

PhD Nutrition har på endast fem år vuxit till att bli ett av de tre största märkena i England.

 

Med sin stilrena design, sitt breda sortiment och sin förmåga att vara lyhörd för marknadens behov har PhD Nutritions produkter hittat in i såväl folkets som elitidrottarnas hem. Produktutbudets bas kompletteras med innovativa lösningar och PhD Nutrition har ett flertal produkter som reflekteras av nytänkande som idag saknar motstycke på marknaden. 

Topp-5

fr.159:-
Whey-80

Star Nutritions Whey-80 är ett komplett proteintillskott för dig som idrottar och vill ha bästa möjliga resultat av din träning! Sveriges populäraste protein!

fr.159:-
1:- 0.80:-
Skopa

Skopa till Star Nutrition Gainer Pro, Whey-80 och Whey-100.

Nu: 0.80:-
Ord. pris 1:-
Goodlife, 50 g

Goodlife bar från Star Nutrition ger ca. 190kcal, 16g protein och 20g kolhydrater: En proteinbar som fungerar perfekt som mellanmål när som helst under dagen!

12:-
fr.269:-
Whey-100

Star Nutrition Whey-100 är ett kompromisslöst kvalitetsprotein tillverkat för dig som kräver det bästa! För maximal muskeluppbyggnad och fettförbränning!

fr.269:-
Xtend, 30 / 90 servings

Xtend från Scivation innehåller de aminosyror du verkligen behöver före, under och efter träningen! BCAA + Glutamin och prestationshöjande L-Citrulline! Oerhört populär!

fr.195:-

Artikel 1-1 av totalt 1.
Sortera:
Diet Whey Bar, 50 g
PhD Diet Whey Bar är en prisbelönt kolhydratsnål dietbar från PhD Nutrition. Ta en titt på näringsvärdena och bli lika förvånad över hur fantastiskt bra den smakar!
PhD
19:-