Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Hummel Women

Hummel är ett Danmarksbaserat företag vars fokus främst ligger på träningskläder till olika lagsporter, så som fotboll, handboll, basket och volleyball.

 

Hummel producerar också kläder för vardagsmotionären och har med sina karaktäristiska revärer gjort sig till ett välkänt varumärke branschen. Hummel har även släppt en lifestyle-kollektion som består av snygga streetplagg att använda till vardags.

Topp-5

Logo Small Bag, black/white

Väskan Logo Small Bag från Hummel är svart med en vit Hummel-logga och vita passpoaler samt många funktionella detaljer.

399:-
Women's Cloe Legging, black

Leggings från Hummel med det karaktäristiska chevronmönstret längs sidorna. Det mjuka materialet är antibakteriellt behandlat för att minimera risken för dålig lukt.

299:-
Hero Baselayer Sports Bra, black/dark grey

Sport-bh från Hummel med utmärkt support. Hero Baselayer Sports Bra har ett avancerat funktionsmaterial som håller dig fräsch även under de mest intensiva träningspassen.

299:-
4.
399:- 339:-
Hero Baselayer Women's Longsleeve Jersey, pink

Hero Baselayer från Hummel säkerställer att du håller dig varm och torr under kalla förhållanden. Strategisk kompression och ventilationszoner skapar en optimal komfort.

Nu: 339:-
Ord. pris 399:-
5.
299:- 254:-
Hero Baselayer Women's 3/4 Legging, pink

Hero Baselayer Women's 3/4 Legging hjälper dig att hålla temperaturen under kyligare förhållanden. Den sömlösa konstruktionen skapar en oslagbar komfort!

Nu: 254:-
Ord. pris 299:-

Artikel 1-7 av totalt 7.

Sortera: