Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod

Helhetshälsa

Helhetshälsa står för: Rena produkter – utan onödiga tillsatser så som färgämnen, sötningsmedel och klumpförebyggande medel. Lättupptagliga produkter – Helhetshälsa strävar alltid efter att ha de mest biotillgängliga föreningar som finns och är godkända enligt EU lag. Vegetabiliska produkter – Hela Helhetshälsas sortiment är veganskt med några få undantag.

 

Helhetshälsa är ett av ett fåtal företag som är certifierat enligt kriterierna i ”System för säkra kosttillskott till konsument”, av LRQA.

Andra köpte även

445:- 335:-
Magnesium 800 BIG BUY, 500 caps

5 x Magnesium 800, 100 caps: Tabletter med den viktiga mineralen magnesium i lättupptaglig form! Bidrar till en normal proteinsyntes, muskelfunktion och elektrolytbalans!

Nu: 335:-
Ord. pris 445:-
fr.45:-
Mandel Hel

Mandel Hel EKO - Ekologiskt odlad, hel mandel ifrån Biofood. Mandlar är en mycket god och näringsrik källa till vitaminer och mineraler!

fr.45:-
Magnesium 800, 100 kapslar

Magnesiumkapslar med kelaterat magnesium för bästa möjliga upptag i kroppen!

89:-
D-Vitamin 2000IE, 90 caps

D-vitamin hjälper även kroppen att omsätta kalcium och fosfat, vilket är nödvändigt för all uppbyggnad av tand- och benvävnad.

79:-
Pikasol Flex, 120 kapslar

Pikasol Flex är ett tillskott av högkoncentrerad Omega-3 (DHA+EPA), ingefära, koppar och D-vitamin för din benstomme och bindväv.

135:-

Artikel 1-1 av totalt 1.
Sortera:
Propolis, 100 kapslar
Ekologisk Propolis från Helhetshälsa i vegetabilisk kapsel. Propolis skyddar bisamhället mot yttre angrepp.
Helhetshälsa
185:-