Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Gymstick erbjuder med sitt breda sortiment, smart träning för hela året.  Med allt från stora träningsredskap till deras originella Gymstick Original finns det något att hämta för alla!

 

Gymsticks koncept utgår från tre av deras produkter som erbjuder träningsfantasten en varierad och effektiv träning för en hälsosam och aktiv livsstil!

Topp-5

1.
449:-
Pro Chinning bar

Pro Chinning Bar är en chinsstång som erbjuder ett flertal greppmöjligheter. Fäst mot väggen eller taket och få grym överkroppsträning i hemmet!

449:-
2.
35:-
Gym Chalk

Gym Chalk – en simpel produkt, som trots det utgör en hörnsten i ett lyckat gympass. Försäkra dig om att ditt grepp är så bra som det kan vara!

35:-
3.
99:-
Pro Jump Rope

Med Pro Jump Rope från Gymstick bygger du starka ben och förbättrar din kondition på ett effektivt och roligt sätt! Längden på hopprepet är ca. 2,70 cm.

99:-
4.
299:-
Fascia Roller

Fascia Roller från Gymstick är en grovmönstrad triggerpunktsrulle som erbjuder en mer djupgående stimulans och massage än de traditionella produkterna i samma kategori.

299:-
20 kg pump set inkl. skivstång

20 kg pump set - En 2,5 kilo tung stång med tillhörande viktskivor. Grymt för att träna styrka och forma kroppen i hemmet.

600:-

Artikel 1-36 av totalt 50.
1 | 2 | Nästa »

Sortera:


1 | 2 | Nästa »