Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Gymstick erbjuder med sitt breda sortiment, smart träning för hela året.  Med allt från stora träningsredskap till deras originella Gymstick Original finns det något att hämta för alla!

 

Gymsticks koncept utgår från tre av deras produkter som erbjuder träningsfantasten en varierad och effektiv träning för en hälsosam och aktiv livsstil!

Topp-5

1.
349:- 199:-
Breeze Roller with Trigger Ball

Breeze Roller with Trigger Ball innehåller en kompakt foam roller och en trigger ball. Två produkter för mångsidig, effektiv och djupgående självmassage.

Nu: 199:-
Ord. pris 349:-
2.
35:-
Gym Chalk

Gym Chalk – en simpel produkt, som trots det utgör en hörnsten i ett lyckat gympass. Försäkra dig om att ditt grepp är så bra som det kan vara!

35:-
3.
449:-
Pro Chinning bar

Pro Chinning Bar är en chinsstång som erbjuder ett flertal greppmöjligheter. Fäst mot väggen eller taket och få grym överkroppsträning i hemmet!

449:-
4.
99:-
Pro Jump Rope

Med Pro Jump Rope från Gymstick bygger du starka ben och förbättrar din kondition på ett effektivt och roligt sätt! Längden på hopprepet är ca. 2,70 cm.

99:-
5.
179:- 99:-
Breeze Exercise Mat with Carry Strap

Breeze Exercise Mat är en slitstark träningsmatta med ett utomordentligt bra grepp. Passar utmärkt för yoga, stretching, pilates och styrketräning i hemmet.

Nu: 99:-
Ord. pris 179:-

Artikel 1-36 av totalt 49.
1 | 2 | Nästa »

Sortera:


1 | 2 | Nästa »