Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Casall Sportswear Women

Casall har fått människor att bli mer fysiskt aktiva i över 30 år. Inspirerat till motion och välbefinnande genom en stark passion för innovation och design.

Casall producerar slitstarka träningskläder i de bästa materialen och högkvalitativa träningsredskap för effektiv och spännande träning. Casall strävar efter att de som använder deras produkter ska prestera på högsta nivå under träning men samtidigt må bra och se bra ut när de gör det.

Topp-5

Casall Exercise glove PRO, black

Casall Exercise glove PRO - Kvalitativa träningshandskar från Casall som skyddar dina handflator och förbättrar greppet under styrketräningen!

249:-
2.
449:- 112:-
Iconic Sports bra A/B, Big cat magnet

Iconic Sports Bra från Casall är en bra allround sport-BH:n som lämpar sig för både hög- och lågintensiv träning. Perfekt kombination av komfort och funktionalitet!

Nu: 112:-
Ord. pris 449:-
Casall Exercise glove HLS, black

Casall Exercise glove PRO - Kvalitativa träningshandskar från Casall som skyddar dina handflator och förbättrar greppet under styrketräningen! Extra handledsstöd!

299:-
Miami Bikini Top, Big cat plum

Miami Bikini Top från Casall är en snygg och feminin bikinitopp med vadderade kupor för extra komfort! Tillverkad i snabbtorkande material!

499:-
LA Bikini Sport Top, Big cat khaki

LA Bikini Sport Top från Casall är snygg bikiniöverdel i klassisk stil. Erbjuder maximal komfort och rörelsefrihet!

399:-

Artikel 1-36 av totalt 63.
1 | 2 | Nästa »

Sortera:


1 | 2 | Nästa »