Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Casall har fått människor att bli mer fysiskt aktiva i över 30 år. Inspirerat till motion och välbefinnande genom en stark passion för innovation och design.

 

Casall producerar slitstarka träningskläder i de bästa materialen och högkvalitativa träningsredskap för effektiv och spännande träning. Casall strävar efter att de som använder deras produkter ska prestera på högsta nivå under träning men samtidigt må bra och se bra ut när de gör det.

Topp-5

Casall M AR2 Compression Tights, Black

Kompressionstights i ergonomiskt utförande! Men's AR2 Compression Tights från Casall stabiliserar musklerna under träning och främjar en snabbare återhämtning!

1099:-
M HIT Fast Track Tights, thunder

M HIT Fast Track Tights - Herrtights med funktionella detaljer för High Intensity Training. Materialet ger extra kompression och stöd till dina aktiva muskler.

1295:-
Twin Bottle 100ml (2 pcs), phlox/chromium

Mjuka flaskor tillverkad av silikon. Fyll upp ditt favoritschampo och ta enkelt med till träningen.

149:-
4.
399:-
M Hit Tee, black

Casall M HIT tee - En herr T-shirt i enkel och sportig design. Det mjuka och funktionella materialet transporterar bort fukt från huden och håller dig torr under passet.

399:-
5.
699:- 419:-
Casall M Power Longsleeve, Black

Tröja från Casall- perfekt att använda till all typ av träning! Casall M Power Longsleeve är tillverkad i ett snabbtorkande funktionsmaterial med meshpanel på ryggen!

Nu: 419:-
Ord. pris 699:-

Artikel 1-14 av totalt 14.

Sortera: