Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

BMR Sports Nutrition är en tillverkare skapat ur hårt tränande kvalitetsmedvetna atleters behov efter högkvalitativa kosttillskottsprodukter.

Företaget utvecklades i samarbete med idrottare, forskare, och ett tillverkningsteam med lång erfarenhet inom branschen för att hjälpa idrottare att prestera bättre, återhämta sig snabbare och effektivare nå sina mål. BMR står för kvalitet baserade på vetenskaplig forskning och idrottares egna erfarenheter.

Topp-5

1.
349:- 258:-
Tartarus, 60 caps

Ny och förbättrad version av Tartarus - den perfekta fettförbrännaren. Den är fettförbrännande, vätskedrivande och ger energi.

Nu: 258:-
Ord. pris 349:-
Duzixon, 180 caps

Duzixon från BMR är en testosteronbooster som ökar och optimerar dina hormonnivåer samt muskelstyrka, muskelstorlek, potens och uthållighet!

399:-
BMR White Shaker, 500 ml

BMR White Shaker är en snygg vit shaker med en stilren design från BMR Sports Nutrition.

49:-
4.
649:-
Protelux 360

Finally in Stock! Borta är de dagar då du måste hålla reda på vilket protein du ska ta och när. PROTELUX 360° fungerar perfekt oavsett situation och tidpunkt på dygnet.

649:-
BCAA Duramax 4:1:1, 400 g, Cola Lime

BCAA Duramax från BMR är en innovativ intra workout-produkt baserad på ett unikt aminosyrakomplex. Högoktanigt muskelbränsle som stimulerar proteinsyntesen!

299:-

Artikel 1-8 av totalt 8.

Sortera: