Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Karriär

Gymgrossisten.com är en del av Gymgrossisten Sweden AB och är Sveriges ledande e-handelsbutik inom kostillskott och träning. Med våra systerbutiker i Norge, Finland, Danmark och Tyskland är vi en av världens största återförsäljare av kostillskott där idrottsmän finner högkvalitativa produkter.
 
Sedan 2007 ingår även www.bodystore.com i företaget och är Sveriges ledande e-handelsbutik inom hälsokost och kroppsvård. Gymgrossisten är en del av e-handelskoncernen CDON Group med några av Nordens mest välkända och uppskattade varumärken inom områdena underhållning, mode, sport & hälsa och hem & trädgård.
 
Vi som arbetar på Gymgrossisten.com har en stark passion och engagemang för det vi gör och fokuserar alltid på resultat. Ansvarstagande och högt tempo är ytterligare två nyckelord för dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Med anställda som delar vår ambition och drivkraft har vi stora möjlighet att möta kommande utmaningar på en växande och allt mer krävande marknad.
 
Brinner du för e-handel, träning och affärer och känner att din insats kan ta Gymgrossisen ytterligare ett steg framåt? Läs då mer om vilka tjänster som finns lediga eller skicka in en öppen ansöka via CDON Group där våra tjänster publiceras.
 

Lediga tjänster >>