Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Gymgrossisten Awards 2012

Vi på Gymgrossisten är stolta att presentera vinnarna i Gymgrossisten Awards 2012.
 
Varje år presenteras nya och innovativa produkter på marknaden, där leverantörerna har lagt ner mycket tid och resurser på att ta fram de allra bästa produkterna. Vissa blir storsäljare direkt och behåller sin position år efter år medan andra är populära under en kortare tid för att senare ersättas av andra.
  Vi vill premiera duktiga och drivande leverantörer som utvecklar marknaden och ser till att kunderna alltid erbjuds det allra bästa. Detta gör vi genom Gymgrossisten Awards, där vi utser årets bästa och viktigaste produkter baserat på sälj, smak, kvalitet och kundnöjdhet*. De olika kategorierna presenteras nedan:

 
Product Of The Year 2011
Jack3d
Kalori och sockerfri prestationsökare för mental energi och extrem muskelstyrka. Jack3d är PWO’n som nästan alla användare har som referens idag när de vill pröva någonting nytt. Utan tvekan den största och mest populära produkten under året som gått. 
279:-

Protein Bar Of The Year 2011
Oh yeah! Bar

Baren som har blivit alla kunders favorit! En väldigt stor del av våra kunders varukorgar innehåller minst en Oh yeah! Bar. Nytt för i år är att baren även kommit in i mindre storlekar, för den som inte vill ha i sig allt för många kalorier eller bara vill ha ett mindre mellanmål.
25:-
 
 
Fat Burner Of The Year 2011
Black Burn
En omåttligt popular fettförbrännare som håller vad den lovar. Otaliga kunder har hört av sig och berättat om fantastiska resultat genom ökad förbränning och minskad aptit. En produkt som hjälpt många under dieten och varmt rekommenderats till vänner och bekanta. Produkten passar såväl killar som tjejer. Ett starkt tips till Beach 2012!
349:-
 
PWO Of The Year 2011
Jack3d
För andra året i rad tar fortsätter Jack3d att dominera PWO-marknaden. Jack3d är en av de mest kraftfulla prestationsökarna på marknaden idag och ger dig energikicken samt muskelkraften du behöver under tuffa gympass. Detta har våra kunder skrivit under på och under hela har produkten varit ohotad i topp bland alla prestationsökare.
279:-
 
New Brand Of The Year 2011
BMR
BMR Sports Nutrition har under 2012 gått från att vara en liten nykomling till ett av de populäraste kosttillskottsmärkena på den svenska marknaden. Skaparen av märket har utifrån sina egna tränings- och kosterfarenheter tagit fram högkvalitativa produkter för bästa möjliga resultat, och hela produktsortimentet har tagits emot med öppna armar av våra kunder!
Brand Of The Year 2011
Optimum Nutrition
Optimum har vuxit i Europa blivit samma stora ”spelare” som de är i USA. Med en extrem bredd i sitt sortiment och med högeffektiva produkter som smakar gudomligt är valet enkelt om vilka som tar hem förstaplatsen som årets varumärke.
 
Creatine Of The Year 2011
Cell-Tech HC Pro
Cell-Tech är ett kreatinkomplex som rusar direkt ut i musklerna där de stimulerar vävnadstillväxt, uppladdning av fosfatrika energimolekyler och påfyllnad av glykogendepåerna. En oerhört populär produkt som stimulerar din uppbyggnad muskelvolym.
579:-
 
Gainer Of The Year 2011
Mutant Mass
Mutant Mass är gainern/återhämtningsprodukten som smakar otroligt bra och som ger resultat. Med en slogan som ”The worlds most effective weight Gainer”, kan vi inte annat än hålla med. Mutant Mass är den ultimata viktökningsprodukten som kommer ge dig muskelmassa snabbare än du vågar tro.
699:-
Muscle Builder Of The Year 2011
Duzixon
Först i början av år 2011 började Duzixon att sälja extrema mängder och har idag blivit väldigt propulär hos kunderna.  Produkten har fått extremt bra kritik och varit en av årets mest sålda produkter, just för att det är en produkt med en riktigt bra effekt!
399:-
 
Meal Replacement Of The Year 2011
Syntha-6
Tack vare en god smak och kvalitet av bästa klass så gillas den av kunderna och har sålt väldigt bra under 2011. Detta är en produkt som vi varmt rekommenderar alla som satsar på kvalitet!
279:-
 
 
Protein Of The Year 2011
Whey Gold Standard
Detta protein är av högkvalitet, smakar underbart och efterfrågas alltid oavsett säsong. En måste-produkt för alla som inte kan leva utan proteinpulver. Försäljningen fortsätter att öka år efter år och det finns en smak för alla. Whey Gold Standard är det mest populära proteinet och älskas av våra kunder.
fr. 269:-
Clothing Brand Of The Year 2011
Dcore
Dcore är marknadens uppstickare som allt tydligare visar att märket är här för att stanna. Kläderna från Dcore är utvecklade tillsammans med personer som tränar aktivt, personliga tränare samt ett team professionella designers, med fokus på att erbjuda funktionellt designade träningskläder till aktiva och modemedvetna killar och tjejer. Under 2011 lanserades Dcores första tjejkollektion samt även gymskor anpassade för styrketräning.  Vi säger grattis till Dcore, årets klädmärke 2011, och hoppas på fortsatta framgångar under kommande år.
 
 
Energy Drink Of The Year 2011
Celsius
Celsius är originalet bland drycker som förbränner kalorier. Celsius hjälper dig både att bränna kalorier och att orka mycket mer på träningen. Celsius sålde jättebra redan i början av året, men när de i marsmånad nylanserades med svenska burkar så tog säljet ytterligare fart, och de positiva kundomdömena kom in ett efter ett! Celsius är vår överlägset populäraste energidryck och passar perfekt för dig som vill bygga muskler utan att lägga på dig fett. Alla dessa kriterier gjorde Celsius till ett självklart val när vi utsåg årets energidryck 2011!
22:-

 
 
RTD Of The Year 2011
Protein Fuel Liquid
Protein Fuel älskas av alla som använder den. Produkten är ny för året och har uppskattats enormt bland våra kunder. I en förpackning som är så liten att den får plats i fickan är denna produkt optimal att alltid ha med sig när man behöver sin dos med protein under dagen.    
26:-
 
Fitness Equipment Of The Year 2011
TRX
Sällan har vi skådat hur ett enskilt träningsredskap lanserats på Gymgrossisten och inom kort kommit att dominera så som TRX! Detta är årets träningsredskap 2011 i många hänseenden. TRX öppnar upp en ny värld för hemmaträning – ett portabelt träningsreskap som är enkelt att installera och som tränar hela kroppen. Sättet som kroppen tränas på bidrar också till placeringen som årets träningsredskap. Kroppen tränas funktionellt genom användning av den egna kroppsvikten och gravitation. Detta medför att TRX kan användas av alla från rehabtränande till elitidrottare. Med TRX kan du träna styrka, kondition samt stretcha. Ett helhetsredskap som alla seriöst tränande bör ha hemma/på resan!
1849:-