Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Gymgrossisten Awards

Vi på Gymgrossisten presenterar stolt vinnarna i Gymgrossisten Awards 2012!
 
Varje år presenteras nya och innovativa produkter på marknaden, där leverantörerna har lagt ner mycket tid och resurser på att ta fram de allra bästa produkterna. Vissa blir storsäljare direkt och behåller sin position år efter år medan andra är populära under en kortare tid för att senare ersättas av andra.
  Vi vill premiera duktiga och drivande leverantörer som utvecklar marknaden och ser till att kunderna alltid erbjuds det allra bästa.

Detta gör vi genom Gymgrossisten Awards, där våra kunder har röstat fram årets bästa och viktigaste produkter.
 

RTD of the Year

Whey Refresh

 

Protein of the Year

100% Whey Gold Standard

 

Bar of the Year

Goodlife

Whey Refresh från Reflex Nutrition är en färdigblandad proteindrink med enastående näringsvärden och en svårslagen smak! En flaska Whey Refresh innehåller hela 40 g vassleproteinisolat samtidigt som den är helt fri från både fett och kolhydrater!   Optimum Nutrition's 100% Whey Gold Standard är troligtvis världens mest sålda proteinpulver så det är ingen slump att denna produkt tilldelas titeln Protein of the Year för tredje året i följd! Smaken är liksom kvaliteten på denna produkt oklanderlig!   Star Nutritions exceptionellt goda Goodlife bar går hem i alla läger! Med 6 riktiga fullträffar till smaker kan alla hitta just sin favorit! Goodlife kombinerar sin svårslagna smak med ett grymt näringsvärde, varje bar ger ca 190 kcal fördelat över 16 g protein och 20 g kolhydrater!
         

Fat Burner of the Year

Tartarus

 

Fitness Gear of the Year

Hardcore Wrist Wraps

 

Gainer of the Year

Mutant Mass

Tartarus är en omsorgsfullt framtagen fettförbrännare som ursprungligen utvecklades specifikt för fitnessmodeller och bodybuilders. Ryktet om formulans effektivitet föregick produkten och efterfrågan var enorm redan innan den allmänna lanseringen!   Hardcore Wrist Wraps är den hårt tränande atletens bästa vän under de riktigt krävande träningspassen. Dessa handledslindor erbjuder en grym support vid tunga lyft! Längden på 33 cm gör dem enkla att använda!   Mutant Mass är den ultimata viktökningsprodukten, specialdesignad för de som tränar hårt och har svårt att gå upp i vikt! Mutant Mass är packad med näring och innehåller den energi du behöver för att snabbt gå upp i vikt och bygga muskelmassa!
         

Muscle Builder of the Year

Duzixon

 

Meal Replacem. of the Year

Meal-Pro

 

Amino of the Year

Xtend

Duzixon är ett unikt muskelökningstillskott som innehåller örter, mineraler och aminosyror. En synergisk ingrediensblandning som syftar till att maximera nivåerna av kroppseget testosteron! Bygg större och starkare muskler!
  Meal-Pro är en god, nyttig och praktisk måltidsersättare som passar dig som vill bygga muskler! Innehåller en unik blandning av fullvärdigt protein, långsamma kolhydrater och energigivande MCT-fett. Varje portion motsvarar en komplett måltid!   Xtend är en produkt som dels smakar underbart gott och som dels har i det närmaste obegränsade användnings-områden! Detta komplex av aminosyror kan både användas i prestationshöjande syfte och som en kalorisnål återhämtningsprodukt!
         

 

Brand of the Year

Optimum Nutrition

 

 

Clothing Brand of the Year

GASP

 

 

 

 

Sedan 1986 har Optimum Nutrition tillverkat kosttillskott av absolut högsta kvalitet. Optimum kontrollerar kvaliteten och renheten under hela produktionsprocessen. Allt från formulas och receptur till tillverkning och fördelning. Detta har varit det viktigaste för att upprätthålla en konsekvent kvalitet av högsta internationella snitt!

 

GASP erbjuder ett brett sortiment av produkter utvecklade för tunga träningspass på gymmet eller för att använda till vardags. Plagg från GASP är alltid tillverkade i högkvalitativa material som erbjuder en unik look för den mest kräsne konsumenten. Med ett sortiment som sträcker sig från shakers till jeans finns det något att hämta för alla träningsfantaster.