Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 4 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Fungerar bra för att ''knäcka'' till kotorna i ryggen lite, då jag får låsningar. Ett måste på resor numera!
Kundbetyg
Perfekt storlek! Var först tveksam och trodde att den skulle vara för liten, men den är precis lagom. Smidig att ta med sig till gymmet för lite träningsvärksprevention direkt efter passet.
Kundbetyg
Kanon produkt! Hjälper mig med stela muskler och ryggvärk. Rekomenderas varmt!

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Fler bra alternativ

Trigger Point Grid, svart
Trigger Point Grid, svart

Du har väl inte missat den senaste träningstrenden? Myofascial Release! Använd Trigger Point GRID för att massera kroppens mjuka vävnad!

469:-

Andra köpte även

ON Performance Stack +
ON Performance Stack +

Köp 2,3 kg 100% Whey Gold Standard och 908 g 100% Casein och få en burk Opti-Men samt en Optimum Smartshake utan extra kostnad!

Nu: 995:-
Ord. pris 1118:-

Instagram

#triggerpointgrid

<
>
Art.nr. 69811

Trigger Point Grid, orange


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


Delbetala

50:-/mån


Du har väl inte missat den senaste träningstrenden? Myofascial Release! Använd Trigger Point GRID för att massera kroppens mjuka vävnad!

  • Mönstrad skumgummirulle för att stretcha eller massera dina muskler
  • Förbättrar rörlighet
  • Lindrar muskelvärk
  • 33 cm lång

Triggerpunkter är små knutar som utvecklas i en muskel när den är skadad eller överarbetad. Så kallad Trigger Point Therapy lindrar muskelvärk och hjälper dig med återuppbyggnad av muskler och/eller återställa rörelse för lederna.

Trigger Point GRID är en ihålig skumgummicylinder som har ett specialutformat mönster fördelat över 3 olika zoner. På så vis kan du ge dig själv massage med olika grader av intensitet. Samtidigt som du använder Trigger Point GRID för att stretcha dina muskler eller lösa ut dina triggerpunkter får du dig ett ordentligt träningspass!