Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Bälten

Här finns slitstarka bälten för styrketräning av hög kvalité för att klara stora påfrestningar. Fokus läggs på bältets design för att ge dig maximal corestabilitet vid tunga lyft. 

Nedan finner du bälten med olika spännen och utformning för att passa just dig! I sortimentet hittar du tillverkare som Gasp, Better Bodies, Gorilla Wear, gForce med flera. 

Topp-5

Weight Lifting Belt, black

Ett bälte som erbjuder riktigt bra support vid tunga lyft! Weight Lifting Belt från Better Bodies är gjord i högkvalitativt läder med mockaklädd insida.

449:-
GASP Training Belt, Black

Riktigt starkt och hållbart bälte för en lyckad dag på gymmet! Black Amara på utsidan och naturligt mockaskinn på insidan.

749:-
Chained Nutrition Weight Lifting Belt

Chained Nutrition belt är ett styrkelyftsbälte som klarar de tyngre lyften, det har ett smart spänne som med ett enkelt handgrepp släpper på bältet.

499:-
Basic Gym Belt, black

Anatomiskt utformat bälte i neopren från Better Bodies som erbjuder den stabilitet du behöver vid tunga lyft! Basic Gym Belt är bredare framtill för bättre support.

299:-
Pro Lifting Belt, grey

Bältet du inte kan vara utan! Pro Lifting Belt från Better Bodies erbjuder maximal support sitt anatomiskt utformade bälte i neopren.

399:-

Artikel 1-24 av totalt 24.

Sortera:
Filtrera: