Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Gummiband

Gummiband är ett smidigt träningsredskap som är enkelt att ta med sig! Tack vare den stora variationen av träningsövningar kan du träna hela kroppen med gummibandet.

Träning med gummiband underlättas av att de är lätta att fästa i exempelvis dörrhandtag eller runt trädgrenar vilket gör att du i princip kan träna överallt. Gummibanden finns med olika motstånd och belastningen kan således anpassas för olika muskelgrupper.

Nedan finner du bland annat powerband, gymstick, door tube och andra smarta redskap för att effektivisera din träning! 

Topp-5

1.
fr.199:-
OMPU Extreme Fitness Band

Ompu Extreme Fitness Band kan fästas i fasta föremål för ex rotationsövningar, olika typer av dragövningar, gång och sprintmotstånd samt för rehab och stretching.

fr.199:-
2.
fr.99:-
Loop Band

Sanctband Loop Band är ett starkt och elastiskt motståndsband i flera olika motståndsnivåer. Supertunt och effektivt för såväl stretch och rehab som till styrketräning!

fr.99:-
3.
fr.129:-
gForce Powerband

Högkvalitativa gummiband från gForce som kan användas för extra belastning vid exempelvis bänkpress, knäböj samt marklyftsträning! gForce Powerband säljs styckvis.

fr.129:-
Mini Bands, Limited Edition

Gymgrossisten Mini Bands, Limited Edition är träningsband tillverkade i naturgummi som kommer i två olika styrkenivåer. Små och behändiga band för effektiv träning.

149:-
Sanctband Loop band

Sanctband Loop band - Starkt och elastiskt motståndsmand från Sanctband. Supertunnt och effektivt för såväl stretch och rehab som till styrketräning!

99:-

Artikel 1-32 av totalt 32.

Sortera:
Filtrera: