Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Greppträning

Stärk din underarmsmuskulatur med greppträning! En stark hand- och underarmuskulatur hjälper dig både i vardagen och på gymmet.

Inom styrketräningen kan ett bra grepp vara avgörande för att utvecklas genom att du orkar fullfölja övningar trots ökad belastning, utan att tappa greppet!  
 

Topp-5

Captains Of Crush

Captains of Crush - Verktyget som ger dig greppstyrka i världsklass! Finns från hanterbara nivå 1 till "omöjliga" nivå 5! Testa dig själv och ditt järngrepp!

349:-
Iron Gym Hand Grip, Adjustable 10-40 kg

Iron Gym Adjustable Hand Grip är ett greppträningsredskap med justerbart motstånd. Perfekt om man behöver stärka greppet för tunga skivstångsövningar!

99:-
Fat Gripz Original

Fat Gripz är ett fenomen när det kommer till träningsutrustning. Produkten hjälper dig lägga på mer muskler och styrka (främst i armarna) på rekordtid.

319:-
4.
249:-
Iron Arms

Bara greppa och vrid för en total träning av underarmen! IRON ARMS från IRON GYM ger explosionsartade resultat. Skaffa dig starka, kraftfulla underarmar... Snabbt!

249:-
Zenith Fitness Grippers

ZENITH fitness Grippers har en jämn och mjuk gång som gör det svårt att sluta när du väl börjat. Dessa Fitness Grippers är speciellt utformade för fler repetitioner.

399:-

Artikel 1-12 av totalt 12.

Sortera:
Filtrera: