Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Funktionell träning

Funktionell träning är en träningsform vunnit stor popularitet de senaste åren tack vare sin explosiva och högintensiva filosofi. Genom att kombinera högintensiv konditionsträning med styrketräning får man en effektiv träningsform som tränar hela kroppen!

Funktionell träning bygger på kroppens naturliga rörelser och genomförs med funktionella övningar med och utan redskap.  Nedan finner du redskap till din träning i form av kettlebells, viktvästar, motståndsband, medicin- och sandsäckar med mera. 

Topp-5

gForce Magnesium Carbonate, 56 g bit

Ett måste för tunga lyft! gForce Magnesium Carbonate från gForce kan användas till bland annat tyndlyftning, styrkelyft, funktionell träning och klättring.

26:-
gForce liquid chalk, 200 ml

gForce liquid chalk - Lyft utan att tappa stången eller greppet. Detta flytande magnesiumkarbonat förbättrar greppförmågan så att du kan fokusera på personbästa.

135:-
Linnex Stick, 50 g

Linnex Stick är ett liniment avsett att användas för lindring av muskelbesvär och i förebyggande syfte för att undvika belastningsskador.

169:-
4.
279:-
Iron Gym

IRON GYM™ är en multifunktionell träningsstång för alla övningar du behöver för att bygga en stark och kraftig överkropp! Den stödjer upp till 100 kg.

279:-
GRRRIP Enhancer, lotion, bottle

Supergrepp på flaska! Skaka flaskan och kläm ut ett par droppar, Gnid in i händerna, Låt lufttorka en kort stund. GO!

135:-

Artikel 1-36 av totalt 89.
1 | 2 | 3 | Nästa »

Sortera:
Filtrera:


1 | 2 | 3 | Nästa »